Roihun joukkueiden sijoitukset kaudella 2015

Roihun joukkueet pelasivat  ja sijoittuivat erinomaisesti kaudella 2015.

F-tytöt pelasivat Etelän pesiksen aluesarjassa kahdeksan ottelua ja voittivat niistä viisi. Naperoleirillä joukkue pelasi neljä peliä ja voitti niistä kaksi.

E-tytöt saavuttivat Etelän pesiksen aluesarjasa viidennen sijan. Tenavaleirillä joukkueen sijoitus oli pelisarjan 27.

E-pojat sijoittuivat Etelän pesiksen pelisarjassa jaetulle ensimmäiselle sijalle. Tenavaleirillä joukkueen sijoitus oli pelisarjan 18.

D-tytöt pelasivat Etelän alueella sekä kilpa- että pelisarjassa. Kilpasarjassa joukkue oli viides, mutta voitti pelisarjan. Suurleirillä sijoitus oli pelisarjan 9.

D-pojat pelasivat Etelän Pesiksen alueella sekä kilpa-että pelisarjassa. Kilpasarjan joukkue oli viides ja pelisarjassa kolmas. Suurleirillä joukkue oli pelisarjan 19.

C-tytöt saavuttivat Etelän Pesiksen aluesarjassa hopeamitalit. Nuorisoleirillä sijoitus oli pelisarjan 13. Myös naisten maakuntasarjan joukkueen runko muodostui C-tytöistä.

C-pojat pelasivat Päiväkummun Pesiksen joukkueessa aluesarjaa, jossa tuloksena oli pelisarjan neljäs sija. Sama yhdistelmä saavutti Nuorisoleirillä pelisarjan 18. sijan.

B-tytöt pelasivat Superpesistä sekä aluesarjaa ja muodostivat myös Suomensarjan joukkueen rungon. Superpesiksessä joukkue pelasi jatkopelit toisessa kahdesta alemmasta loppusarjasta (sijat 16–24), jossa voitti oman sarjansa. Sijoitusta ei näistä peleistä ilmoitettu, mutta laskennallisesti joukkue oli noin 17. valtakunnallisesti.  Aluesarjassa joukkue voitti hopeamitalit.

Naisten joukkueita Roihulla oli neljällä sarjatasolla. Ykköspesisjoukkue sijoittui sarjassaan neljänneksi. Suomensarjan joukkue voitti etelälohkon, selvitti jatkopelit ja eteni aina nousukarsintaan saakka, jossa hävisi Kankaanpäälle. Maakuntasarjan joukkue sijoittui omassa lohkossaan neljänneksi. Aluesarjan joukkue saavutti hopeaa. Kaudella 2016 Roihulla on siis edelleen joukkueet kaikilla naisten sarjatasoilla ylintä lukuun ottamatta.

Miesten joukkue pelasi Etelän pesiksen aluesarjassa sijoittuen kymmenen joukkueen alkusarjassa seitsemänneksi, mutta jäi alemmassa jatkosarjassa viimeiseksi.