D-ikäisten Itä-Länsi -ottelut sekä Idän että Lännen juhlaa

Tyttöjen pelisarjan ITÄ
Tyttöjen pelisarjan Idän joukkue

Roihulla oli kunnia tänä vuonna järjestää D-ikäisten Itä-Länsi -ottelutapahtuma Roihuvuoressa lauantaina. Itä, jossa Roihu pelasi voitti tyttöjen kilpasarjan ja poikien pelisarjan ottelut.

Itä-Länsi -ottelut keräsivät alueen joukkueiden parhaat pelaajat esittelemään kaudella oppimiaan taitoja ja tyttöjen kilpasarjassa Itä olikin vahvempi. Peli pelattiin kotiutuslyönteihin asti ja katsojat saivat jännitystä koko rahalla. Peli päättyi 2-1. Roihun tytöt ja Idän joukkue lämpenivät liekkeihin meidän tytöille tuttuun tapaan pelin loppua kohden ja toinen jakso ja kotarit olivatkin pelkkää juoksujuhlaa.

Poikien kilpasarjassa sen sijaan Lännen joukkueet jouduttiin toteamaan tällä kertaa vahvemmiksi ja peli päättyi Lännen voittoon lukemin 0-2. Myös pelisarjassa tyttöjen osalta Itä taipui Lännen edessä ja Länsi voitti lukemin 0-2. Poikien pelisarjan ottelu päättyi Idän voittoon 1-0.

Joukkueiden seurakokoonpanot olivat seuraavat:

Tytöt kilpa ITÄ: Roihu, Hamina, Kepe

Tytöt kilpa LÄNSI: Espoo, Tahko, Räpsä

Tytöt peli ITÄ: Roihu, LMV, Puhti

Tytöt peli LÄNSI: Espoo, Paukku, Vipa, Jana

Pojat kilpa ITÄ: Roihu, Kepe, LMV, Hamina, Kouvola

Pojat kilpa LÄNSI: Espoo, Tahko, PuMu, Vipa,

Pojat peli ITÄ: Roihu, Kepe, LMV

Pojat peli LÄNSI: Espoo, Tahko, Paukku

Roihusta tyttöjen Idän kilpasarjajoukkueessa pelasivat Ella Reiman, Viivi Keränen, Salli Palola ja Saaga Markkanen. Pelisarjan Idän joukkueessa pelasivat Sonja Turtiainen, Lovisa Leino, Suvi Keränen ja Milja Leppäjoki. Poikien kilpajoukkueessa Roihusta pelasivatAidar Ali ja Konsta Saarilehto. Pelisarjan Itä-Lännessä pelasivat Miika Hangasmaa, Daniel Kostiander, Luukas Laitinen ja Petrus Tofferi.