Tykypesis on parasta!

Lempeän kosteassa keskiviikkoillassa nähtiin tällä viikolla Roihuvuoren kentällä iloinen ja innostunut joukko STT:n työntekijöitä yrityspesistä pelaamassa. C-tyttöjen avustuksella muisteltiin kouluaikojen pesäpallotaitoja ja -sääntöjä, lämpättiin lihakset pelikuntoon ja pelattiin huikea pesisottelu.

Tunnelma ja puitteet olivat kuin Superissa konsanaan: otteluselostus, kannustusmusiikit ja tulostaulun välke kannustivat joukkueita hurjiin suorituksiin.

Yrityspesisilta on hauska ja monille mukavia muistoja herättävä tapa viettää tykypäivää tai ihan vaan yrityksen hauskaa yhteistä hetkeä liikunnan ja ulkoilun parissa. Roihulaiset mielellään järjestävät peli-illan. Meiltä saatte buffaeväät, peliopastuksen ja -ohjauksen, pelivälineet, tuomarit ja tarvittaessa myös täytepelaajia, jos omat ei riitä.

STT:n toimittaja Kati Rantala tiivisti tuoreeltaan peli-illan fiiliksiä näin: ”Pidin siitä, että peliin osallistui sopiva sekoitus omaa väkeä ja Roihun junioreista tulleita vahvistuksia. Suurella osalla porukastamme ei ollut pesistaustaa, ja silti pysyimme hyvin pelissä mukana. Pelaaminen oli mukavaa ja tuotti onnistumisen elämyksiä. Lisäksi järjestelyt kuulutuksineen loivat tapahtumaan aitoa pesistunnelmaa.”

Jos pesisjalka alkoi kutkuttaa, niin ota yhteyttä ja järjestämme teille hauskan illan Suomen kansallislajin parissa. Tai mikä vielä parempaa, haasta asiakas- tai vaikka kilpailijayritys mukaan!

Ota yhteyttä seurasihteeriin ja siitä homma lähtee rullaamaan: seurasihteeri@roihu.fi