Peliraportti: Hamina-Roihuttaret 0-1 (3-3, 3-4)

Sunnuntaina päästiin jälleen pelaamiseen makuun, kun edustusjoukkue matkusti Kotkaan. Talven toinen hallipeli oli osalle pelaajista talven ensimmäinen ja nyt lähes kaikki harjoitusrinkiin kuuluvat pelaajat ovat saaneet tuntumaa pelaamiseen.

”Ottelun alku oli nihkeää – pelitempoon pääseminen tuotti vaikeuksia, mutta toisaalta vastustaja oli latautunut otteluun ja oli oikein hyvä. Mitä pidemmälle ottelussa edettiin niin, sitä selvemmin pelin hallinta siirtyi meille”, tuumaili pelinjohtaja Haapala pelin jälkeen.

Ottelussa kokeiltiin pelaajia uusille pelipaikoille sekä uusia ulkopelikuvioita, jotka hakevat uomaansa vielä. Lisäksi esiin tuli muitakin kehittämiskohteita, joissa työnsarkaa vielä riittää.

”Emme pelanneet niinkään tulostavoitteisesti vaan halusimme pelin sisällä kokeilla pelaajia eri rooleissa. Uskoa tekemiseen tuo varmasti se, että tuloksellisesti varsin tasainen ottelu saatiin käännettyä voitoksemme”, jatkaa Haapala.

Kauaa Roihuttaret eivät ehdi odottamaan seuraavaa harjoitusottelua, sillä pelipuvut puetaan päälle tulevana torstaina 8.2., kun edustusjoukkue matkaa Hämeenlinnaan kohtaamaan Janakkalan Janan.