Peliraportti: Jana-Roihuttaret 1-1 (2-0, 3-4, 1-1)

Roihuttarien kolmas harjoitusottelu Janakkalan Janaa vastaan päättyi tasapeliin 1-1 (2-0, 3-4, 1-1). Hallivuoro läheni jo loppuaan, jonka vuoksi ratkaisevaa kotiutuskilpailua ei enää pelattu. Tasaiseksi povattu ottelu päättyi siis oletusten mukaisesti.

Pelin alku oli molemmilla joukkueilla nihkeää sisäpelin kantilta. Ulkopeli puolestaan saatiin pyörimään kelvollisesti alusta asti. Janan herääminen sisäpeliin tapahtui roihulaisia aikaisemmin, joten he saivat puristettua tarvittavat tilanteet ja juoksut jakson voittoa ajatellen.
Toisella jaksolla roihulaisilla tapahtui selkeä tasonnosto sisäpelissä, kun lyöntiratkaisuja saatiin selkeytettyä. Ulkopelissä jatkettiin pelaamista riittävällä tasolla, jotta jaksovoitto oli meidän. Superissa tasaisen ottelun voittaminen jäi harmittavan lähelle, joten tällä kertaa jouduimme tyytymään tasapeliin.
Positiivistä ottelussa oli, että vaikka alku takkuili, niin pelin loppua kohden hallinta saatiin käännettyä itselle. Roihun oma kasvatti Tilda pelasi ensimmäisen ottelunsa edustuksen kokoonpanossa kokonaisuudessaan hyvin ja vakuutti erityisesti ulkopelissä tehden monta tärkeää paloa.