Peliraportti: Roihuttaret-Vesattaret 1-0 (4-0, 1-1, k. 2-1)

Roihuttarien ensimmäinen kotiharjoitusottelu ja samalla viimeinen virallinen halliharjoituspeli päättyi kotijoukkueen voittoon. Erityisesti ensimmäinen jakso oli melko vahvasti kotijoukkueen hallinnassa. Mynämäkeläisten pelin alkua tosin varjosti matkalla rikkoutunut bussi ja siitä johtunut alkuverryttelyn viivästyminen.  

”Ottelu oli tasainen, 3-tilanteet 13-13. Pelin alussa olimme paremmin hereillä, mutta sitten ottelu tasoittui. Ulkopeli oli molemmilla joukkueilla vahvaa ja siihen voi olla tyytyväinen. Sisäpelissä meidän kotiutustilanteet toimivat tänään paremmin kuin vastustajalla. Erityisesti Camilla hoiti tilanteet superhyvin numerolla 4 ja Teea vei kotiuttajajokereiden taiston nimiinsä. Tämä viimeinen halliharjoitusottelu oli samalla joukkueen tähän mennessä paras peli tällä kaudella. Kehitettävää toki vielä löytyy, mutta olemme selkeästi oikealla tiellä. Nyt on kolme viikkoa hallikautta jäljellä ja sarja-avaukseen 62 päivää. Uskon, että vastustajamme Mynämäki tulee olemaan sarjassa kolmen parhaan joukossa, joten tämä peli oli hyvä mittari.”, totesi Roihuttarien pelinjohtaja Jussi Haapala ottelun jälkeen.

Joukkeen kapteeni Elina Walleniuksen kommentit ottelun jälkeen olivat seuraavanlaiset: ”Mielestäni tämä oli pelatuista halliharjoitusotteluista ehdottomasti paras. Vielä on kehitettävää erityisesti kaaripelin kanssa, mutta tänään sisäpelissä tuli kuitenkin laadukkaita lyöntejä joka tilanteessa.”

Roihuttarien pelaajistosta palkinnot pokkasivat hyviä otteita, sekä sisällä, että ulkona esittänyt Liinu Turpela (II-palkinto) ja vastustajan peliä ilmiömäisesti sotkenut Aliisa Torkkel (I-palkinto). Ottelua seurasi paikan päällä 70 katsojaa, Roihuttaret kiittävät. Muistattehan, että kauden 2018 kausikortit ovat nyt myynnissä, kysy lisää pelaajilta, joukkueen somen kautta, yhteyshenkilöiltämme tai mistä vain keksit saadaksi omasi. Tervetuloa jatkossakin kannustamaan ja viihtymään kansallislajimme parissa.