Roihuttaret lennähtävät Espanjan aurinkoon

Roihuttaret lennähtävät Espanjan aurinkoon

Kausi on tullut siihen pisteeseen, että on aika siirtyä sisältä ulos. Tänä keväänä nappaamme varaslähdön kesään lähtemällä pääsiäisviikonloppuna viikoksi Espanjan Fuengirolaan! Treeniviikkoa on odotettu jo viime syksyn ensimmäisestä leiriviikonlopusta lähtien. Jussi, Ellu ja Tepa ovat käyttäneet monen monta työtuntia viikon suunnitteluun ja mitä lähempänä lähtö on ollut, sitä odottavammat tunnelmat on voinut treeneissä aistia.Pelijohtaja Jussi Haapala summaa tulevaa viikkoa: “Saamme porukan viikoksi kasaan saman katon alle ja luvassa on 15 tuntia lajia ja yhteensä 16 harjoitusta sekä yhteiset palauttavat jumpat kaupanpäälle. Tiedossa on palavereja ja illanviettoja, joten joukkue varmasti pääsee hitsautumaan yhteen entisestään ja tutustumaan toisiinsa ihmisinä.”

Suunnittelusta ovat vastanneet osaltaan myös kapteeni Elina Wallenius ja Teea-Kaisa Vikiö. Tepa ja Ellu tituleeraavat viikkoa talvikauden kohokohdaksi, eikä mediatiimi lähde sitä kiistämään. Tavoitteena on saada pelilliset asiat hiottua kuntoon ja taputeltua talviharjoittelukausi kunniakkaasti maaliin. Tämä toki vaatii Suomen luonnolta pientä tsemppiä, ettei sisälle enää jouduta. Odotuksena on, että ennestään timanttinen joukkuehenki paranee ja tiivistyy. “Ainakin ohjelman suunnittelu on ollut hauskaa, joten saa nähdä miten se uppoaa muuhun porukkaan”, Ellu päättää.

Nyt se päivä on koittanut ja joukko Roihuttaria kokoontuu Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Tunnelma on jännittynyt, mutta jokainen meistä tietää, että luvassa on ikimuistoinen viikko joukkuekavereiden ympäröimänä! Seuraa matkaamme Espanjassa instagramissa @roihuttaret. Myös Facebookkiin ilmestyy materiaalia päivien kulusta.