Otteluraportti: Roihuttaret – Hamina 1-0 (1-1, 5-0)

Otteluraportti: Roihuttaret – Hamina 1-0 (1-1, 5-0)

Kauden ensimmäinen ja samalla viimeinen kotikentän harjoitusottelu starttasi kolmen harkkapelin viikon.

Ottelu pelattiin viileässä kevätviimassa ja mailan varressa käytettiin yhteensä viittätoista Roihutarta. Lähtökohtana peliin oli antaa laajalla kokoonpanolla pelaajille näytönpaikkoja ennen lopullisen rosterin lyömistä lukkoon. Ottelusta lähdettiin myös hakemaan ehjää kokonaisuutta ja parannusta Pöytyä-peliin oli havaittavissa. Sisäpelissä päästiin pyörittämään pelaajia mailanvarressa, eikä kertaakaan jouduttu pulaan aloituksen kanssa. Valitettavasti tilanteet pääsivät kuivahtamaan syystä tai toisesta ja ensimmäisellä jaksolla olikin juoksutuuletukset harvassa. Onneksemme kotijoukkue hoiteli kuitenkin ulkopelin mallikkaasti ja myös vierailla oli hiljaista. Ulkopelin osalta Tilda oli jälleen vaarallinen tulisen heittokätensä kanssa ja osoitti vastustajille, ettei pesävälejä kannata hölkkäillä. Kakkospesällä sai myös olla varuillaan, sillä Niina piti huolen ettei liian lentäviä lähtöjä päästy ottamaan. Ensimmäinen jakso tasan 1-1.

Toisella jaksolla Roihuttarien sisäpeli lähti paremmin rullaamaan

Ja näin kotijoukkue hallitsi peliä niin sisällä kuin ulkona. Kapteeni Ellu summaa peliä seuraavasti: “Peli oli jo askel parempaan varsinkin ulkopelin osalta. Siinä palattiin lähemmäs jo sitä omaa hyvää up:ta. Sisäpelissä tarvitaan vielä varmuutta ja siihen on hyvä keskittyä näissä viimesissä harkkapeleissä.” Toinen jakso siis kotijoukkueelle 5-0.

Lauantaina pelataan viimeiset harjoitusottelut Jalasjärvellä turnausemäntä Jalasjärven Jalasta sekä Mynämäen Vesaa vastaan. Otteluista lähdetään hakemaan yhä eheämpiä suorituksia ja halua pelata sekä näyttää osaamista. Tarkemmat ennakot luvassa myöhemmin.