Peliraportit Roihuttarien turnauksesta Jalasjärvellä 5.5.2018

Lauantaina 5.5 Roihuttaret saivat pelata vielä kaksi viimeistä harjoitusottelua ennen kauden alkua.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli emäntäjoukkue Jalasjärven Jalas. Peli päättyi meidän voittoon jaksoin 2-0 (5-4, 4-1) Ensimmäinen jakso pelattiin melkein jatkuvassa takaa-ajoasemassa, mutta loistavilla lyöntisuorituksilla mentiin rinnalle ja ohi. Toinen jakso oli jo selkeämpi voitto meille.

Peli Mynämäkeä vastaan aloitettiin melkein suoraan ensimmäisen pelin jälkeen. Ensimmäinen jakso meni Myvelle lukemin 4-3. Toinen jakso oli myöskin tiukkaa vääntöä ja päättyikin harmillisesti 1-1, eikä kotareita päästy pelaamaan.
Kaikilta nähtiin päivän aikana huikeita suorituksia niin sisällä kuin ulkonakin. Erityisesti esiin nousi Tepa loistavalla lyöntipelillään ja myös Tilda hoiti uudehkon pelipaikkansa tyylillä.
Kausi alkaa siis todenteolla 12.5. jolloin myös Baba The Haba (Aliisa) juhlii syntymäpäiviään. Be there or be square;)