Otteluennakko: Roihuttaret-Rauman Fera 12.5

Roihuttaret kohtaavat kauden avausottelussaan lauantaina 12.5 Rauman Feran. Vastaan asettuu nuori, pääasiassa B-tytöistä koostuva joukkue. Feran B-tytöt voittivat halli-sm kultaa tänä keväänä, joten vastassa on varmasti näyttöjä ja periksiantamattomuutta henkivä joukkue. Viime kaudella naisten ykköspesiksessä toiseksi sijoittuut Fera 2 on tämän kauden rankingissa keskipalkissa, joten luvassa on varmasti yllätyksellinen ottelu.

Pelinjohtaja Jussi Haapala kommentoi, että joukkueen tavoitteena on pelata parempi alkukausi kuin viime kesänä, joten avausottelusta lähdetään hakemaan ennen kaikkea ehjää kokonaisuutta sekä sisä- että ulkopelin kannalta.

Tervetuloa kannustamaan Roihuttaret voittoon lauantaina 12.5 kotikentälle Roihuvuoreen kello 13 alkaen!