Otteluennakko Roihuttaret-Pöytyä 6.6.2018

Keskiviikkona 6.6. Roihuttaret kohtaavat jo kolmannen kerran tälle ulkokaudelle sarjanousija Pöytyän Urheilijat. Ensimmäinen kohtaaminen harjoitusottelussa huhtikuun lopussa Pöytyällä päättyi kotijoukkueen voittoon 2-0. Toinen kohtaaminen on vain viikon takainen peliputken päätös ja ottelussa mittelöitiin sarjapisteistä.

Pöytyällä jälleen kotijoukkue oli kahden pisteen arvoisesti parempi, eikä Stadiin tuotu mukana kuin yksi sarjapiste.Tuleva ottelu on varmasti jälleen tasaista vääntöä sarjapisteistä, kun Pöytyän nopea kärki saapuu Roihuvuoren sydämeen.

Roihuttarien joukkue on ehtinyt toipua otteluputkesta sekä valkoiset lakitkin on painettu viikonloppuna päähän. Tiisaina viimeistellään pelimerkit ja keskiviikkona pilli viheltää kolmesti ottelun alkun merkiksi klo 18. Jatkaako Tepa varmoja otteita mailanvarressa? Joko näämme kapteeni Ellun pelivalmiudessa? Onko Liinun ulkopeli edelleen yhtä vahvaa kuin aiemmin? Kuka lyö ja tuo ensimmäisen juoksun kotijoukkueelle? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen vain tulemalla paikanpäälle.

Tervetuloa siis Roihuvuoreen seuraamaan ja kannustamaan Roihuttarille kolme sarjapistettä takataskuun! Liput ovelta 8/4€ ja kausikortteja myydään buffetista 40€ hintaan.