Otteluennakko: Nurmo-Roihu 9.6.2018

Viikonloppuna starttaa Roihuttarien tuplapelireissu Etelä-Pohjanmaalle, pesiskulttuurin ytimeen. Lauantaina 9.6. Roihuttaret saavat vastaansa Nurmon Jymyn. Tarkkamuistisimmat muistavatkin viime vuoden kohtaamisen Nurmossa, jolloin kotijoukkue vei ottelun puhtaasti 2-0. Tänä vuonna Roihuttaret vaativat revanssia ja saavat lauantaina mahdollisuuden tasata tilejä.

Joukkueen kapteenin, Elina Walleniuksen, mietteet tulevasta viikonlopusta: ”Lähden erittäin positiivisin mielin pelaamaan! Takana hyvä peli kotona Pöytyää vastaan ja siitä tärkeä voitto. Erityisen tyytyväinen olin meidän ulkopeliin, joka mahdollisti voiton. Samanlaisella ulkopelillä ollaan viikonloppuna vahvoilla molemmissa peleissä.”

Olethan Nurmon Skaala-areenalla klo 13 valmiina kannustamaan Roihuttaret voittoon! Toisesta pelistä tietoa myöhemmin, ole kuulolla!