Peliraportti: Mailattaret-Roihuttaret 0-2 (0-3, 6-7)

Tänään aurinkoisella Vaasan kotikentällä pelattu ottelu päättyi puhtaasti Roihuttarien voittoon 2-0 (0-3, 6-7).
Ensimmäisellä jaksolla ulkopeli piti ja sisällä hoidettiin tarvittavat juoksut.
Toisella jaksolla ulkopelissä päästettiin kaveri vähän paremmin jo mukaan ja pienellä avustuksella vastustaja tasoitti tilanteen neljännen alottavalla. Viimeisessä sisävuorossaan Vaasa onnistui rakentamaan ajolähdön kahdella palolla ja löivät siitä vielä 2 juoksua. Roihuttarien siirtyessä tasoittavalle tilanne oli 6-6. Sisävuorossa Limppu järjesti takapesät täyteen ja tyhjässä takatilanteessa kapteenimme Ellu puki ratkaisijan viitan päälleen ja upealla tapinylityksellä kotiutti Alin.
Seuraavassa ottelussa Roihuttaret kohtaavat Ylivieskan viikon päästä sunnuntaina pelattavassa kotiottelussa. Ennen peliä kentällä järjestetään hyväntekeväisyysottelu Ganes vastaan Roihu-Vipa allstars klo 12.00. Tulethan seuraamaan otteluita ja viettämään pesäpallon täyteistä sunnuntaipäivää kanssamme Roihuvuoreen.