Peliraportti: Roihuttaret-Ylivieskan kuulattaret 2-0 (6-0, 4-0)

Roihuttaret kohtasivat sunnuntaina Ylivieskan Kuulattaret aurinkoisessa Roihuvuoressa. Pelifiilis oli hyvä jo hyvissä ajoin, koska kentällä nähtiin näytösottelu kello 12. Ottelussa pelasivat Roihun ja Vipan all stars yhdistelmäjoukkue vastassaan Remu Aaltosen ja Hurriganesin perintöä kantava Ganes-joukkue. Remu Aaltonen ei kuitenkaan valitettavasti päässyt lopulta paikalle pelinjohtotehtäviin. Siitä huolimatta Ganes pisti parastaan ja ottelu päättyikin tiukasti Ganes joukkueelle 9-8.

Näytösottelun jälkeen alkoi Roihuttarien pistejahti. Roihuttaret aloittivat vahvasti lyömällä kaksi juoksua ensimmäisessä sisävuorossa. Toisessa vuoroparissa Tepa löi takaa mahtavan läpilyönnin ja siinä samalla saatin henkinen yliote, joka säilyi koko pelin ajan. Ensimmäinen jakso päättyi meille 6-0.

Toisen jakson aikana meidän fiilis pysyi yhtä korkeana ja päät pidettiin kylmänä. Saimme tehtyä juoksun heti ensimmäisessä sisävuorossa. Räpylät pitivät ja vastustaja ei saanut juoksuja aikaseksi. Kun ulkopeli on varmaa ja sisäpeli kulkee, niin vastustajalla ei ole mitään sanottavaa. Toinen jakso päättyi meille 4-0. Näin ollen pisteet jäivät iloisille Roihuttarille. Hienolla pelillä ja vahvoilla suorituksilla palkittiin Kipa (2 palkinto) ja Limppu (1 palkinto). Vastustajan palkitut olivat Petra Laakkonen (2 palkinto) ja Hanna Muhonen (1 palkinto).