Otteluraportti: Roihuttaret – Janakkalan Jana 0-1 (3-3, 1-6)

Keskiviikkona 4.7. Roihuttaret kohtasivat kotikentällään Janakkalan Janan. Jo ennakkoon osattiin odottaa tasaista ottelua ja ensimmäinen jakso mentiinkin tasaisissa merkeissä, minkä johdosta tulostaululle kirjattiin jakson päätteeksi 3-3 tulos.

Toiselle jaksolle vierasjoukkue Jana tuli terävästi ja avasi juoksutilinsä heti ensimmäisessä sisävuorossa. Kotijoukkueemme pelistä jäi uupumaan peräkkäiset onnistumiset eikä suoritusten taso ollut aivan omalla tasolla. Toinen jakso kirjattiinkin vierailijoille juoksuin 6-1 ja näin ollen kaksi pistettä Janakkalaan. Roihuttarien parhaina palkittiin 1. Liinu ja 2. Camilla.

Vaikka pisteet jäivät eilen ottamatta, on Roihuttarien katseet käännetty jo tulevaan sunnuntaihin 8.7, jolloin matkaamme Joensuuhun pistejahtiin. Seuraava kotipeli pelataan Roihuvuoressa sitten viikkoa myöhemmin su 15.7. klo 13.