Otteluraportti: Joma-Roihuttaret 0-1 (0-3, 3-3)

Sunnuntain peli Joensuussa päättyi Roihuttarien voittoon 0-1 (0-3, 3-3). Ottelu oli tiukkaa vääntöä alusta asti ja molemmat joukkueet pelasivat hyvää ulkopeliä. Ensimmäisen jakson juoksuista vastasi Anni Heino ja yksi saatiin harhalla. Oma ulkopeli oli huipputasolla ja erityisesti kakkospuolen pelaajat Tilda ja Maria estivät vastujan läpilyöntiyritykset. Lisäksi lautasen äärellä hyörinyt Aliisa Torkkel oli liekeissä ja vaikeutti vastustajan vaihtopelaamista merkittävästi. Tämä näkyi myös tilastoissa, sillä vastustaja sai vain kerran pelaajan kolmospesälle asti.

Toisella jaksolla Joensuu sai sisäpelinsä toimimaan hieman paremmin ja sai tehtailtua kolme juoksua. Myös Roihuttaret pystyivät samaan ja näin ollen jakso päättyi tasan.

Vaikka yksi piste menikin liitolle, sujui pitkä kotimatka paljon joutuisammin voitto takataskussa. Seuraava Roihuttarien ottelu pelataan Roihuvuoressa sunnuntaina 15.7. klo 13. Tällöin vastaan asettuu Nurmo