Kouvolan Tenavaleirillä kolmen joukkueen voimin

Pesisjunioreiden tiimoilta kesän parhaat hetket ovat käsillä, kun leirit ovat käynnissä. E-juniorit leireilivät tämän viikon Kouvolassa.

Ensi viikolla oman urakkansa Tampereella käynnistävät D-juniorit ja sen jälkeen F-ikäiset Naperoleirillä Haapajärvellä. Valtakunnallisen leirikesän päättää C-ikäisten leiri Seinäjoella.

E-tyttöjen joukkue Itä-Länsi-ottelun jälkeen.

Tenavaleirille Roihulta osallistui E-tyttöjen kilpasarjajoukkue, E-poikien pelisarjajoukkue sekä kolmen seuran yhdistelmäjoukkue E-tyttöjen pelisarjaan, jossa pelaajia oli Roihusta, Kirittäristä sekä Puurtilan Kisa-Pojista.

E-tyttöjen kilpasarjan joukkue pelasi viikon aikana kymmenen ottelua. Kovat vastustajat huolehtivat siitä, että helpolla ei päästy, mutta peli-ilo ja huippufiilis säilyivät läpi viikon joukkueen otteissa. E-tyttöjen Itä-Länsi-ottelussa Roihun edustajaksi valittiin Ilona Makkonen, joka pelasi hienon ottelun Idän paidassa. Itä-Länsi-ottelussa Idän 2. pelinjohtajana oli E-tyttöjen valmentaja ja pelinjohtaja Minna Koivisto. Tyttöjen lopullinen sijoitus leirillä oli 16. Viikon aikana voittoja napattiin Siilinjärven Pesiksen ja paikallisvastustaja Espoon Pesiksen tytöistä.

E-poikien joukkue.

E-poikien joukkue urakoi myös kymmenen ottelun verran. Leiri toi joukkueelle mukanaan runsaasti tiukkoja pelejä ja hienoja kokemuksia, jotka veivät joukkuetta ja peliä isoin harppauksin eteenpäin. Voitokkaita matseja pelattiin mm. Kempeleen Kiriä ja Summan Ponnistusta vastaan.

E-pojat pelaamassa.

Yhdistelmäjoukkueen otteet olivat varsin tehokkaita läpi leirin. Leirin ainoat tappiot tulivat alkulohkossa leirin finaalijoukkueita Rauman Feraa ja Kiteen Palloa vastaan. Joukkueen lopullinen sijoitus oli 9. Roihusta yhdistelmäjoukkueesta pelasivat Enni Korhonen, Sara Tikka, Veera Järvelä ja Viivi-Matilda Kontra. Joukkueen toisena pelinjohtajana toimi Roihun Pasi Korhonen. Yhdistelmäjoukkue oli hieno mahdollisuus nuoremmille tytöille päästä leirille ja saada uusia pesiskavereita ympäri Suomea. Kiitos Kirittärille ja Puurtilalle tästä mahdollisuudesta!

Yhdistelmäjoukkueen peli-iloa!

Pelien lisäksi leirillä nähtiin miesten superpesisotteluita, vietettiin hauska ilta Tykkimäen laitteissa ja kannustettiin omien joukkueiden lisäksi myös muita joukkueita. Uusia kavereita, kokemuksia ja hauskoja hetkiä jäi muistoksi tältä leiriviikolta. Kiitos Kouvolan Pallonlyöjät järjestelyistä ja hienosta viikosta!

Valmentajat Tykkimäellä huvittelemassa!
Ja tyttöjen joukkue myös.

KATSO:

Leirin onnistujina ja tsemppipelaajina palkitut

Leirin lopulliset sijoitukset