Otteluennakko: Roihuttaret-Mailattaret 5.8.

Sunnuntaina 5.8. runkosarjan toiseksi viimeisessä kotipelissä vastaan asettuu Mailattaret Vaasasta.

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat kesäkuun alkupuolella, jolloin Roihuttaret nappasit puhtaan kolmen pisteen voiton. Mailattaret pitävät tällä hetkellä sarjataulukossa viimeistä sijaa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että vastassa olisi helppo vastus. Mailattaret hakivat lauantaina voiton Pöytyältä, joten voitonmaku suussa saapuvilta vaasalaisilta ei tulla todennäköisesti saamaan mitään ilmaiseksi. Roihuttarille pisteet ovat edelleen tärkeitä runkosarjan sijoituksia silmällä pitäen. Mailattaret sen sijaan tarvitsevat pisteet pitääkseen sarjapaikkansa ykkösessä.

Nyt jos koskaan tulisi saapua paikalle kannustamaan Roihuttaret voittoon! Eli vanha tuttu kenttä Roihuvuoressa kello 13. Tervetuloa!