Roihun ja Espoon yhteisjoukkueen C-tytöt sijalle SM 6

Roihun ja Espoon yhteisjoukkueen C-tytöt sijalle SM 6

Helteinen nuorisoleiriviikko Seinäjoella saatiin päätökseen ja Roihulle se tuotti pitkään aikaan huikeasti parasta tulosta. Roihun ja Espoon Pesiksen talven tiiviisti yhdessä treenannut ja meidän Anun ja Espoon Tatun luotsaama joukkue nousi kilpasarjan alkukarsinnoista 4/5 peliä voitettuaan ylempään jatkolohkoon, mikä tarkoittaa 8 parhaan joukkoon pääsyä. Ristiinkarsinnoissa kaatui kova Porin joukkue numeroin 0-11 ja tytöt olivat kiinni sijoissa 5.-6. Sijoitusottelussa täpärästi juoksulla ottelun vei Vaasa ja meidän tytöt matkasivat kotiin SM 6. sija taskussaan. Se on aivan huikea suoritus ja osoitus siitä, mihin hyvällä seurayhteistyöllä päästään!

C-pojat pelasivat Nuorisoleirin pelisarjassa, jossa sielläkin nähtiin huikeita pelisuorituksia ja sillasta nousuja. Alkulohkossaan pojat sijoittuivat numerolle 9 ja sijoitusottelussaan voitettuaan Kepen 8-2 tulivat pelisarjan sijalle 17.

Itä-Länsissä nähtiin myös Roihun värejä sekä peli että kilpasarjan otteluissa. Kilpasarjan tyttöjen joukkueessa pelasi Ella Reiman ja poikien pelisarjassa Miika Hangasmaa. Tyttöjen kilpasarjassa peliä johti meidän Anu Kentala. Poikien pelisarjan ottelussa tuomitsi meidän Paavo Nurmi.

Onnea hienosta leiristä kaikille osallistuneille!