Otteluraportti: Roihuttaret – Mailattaret 2-0 (6-0, 4-3)

Sunnuntain valjetessa oli kotijoukkueen pitänyt viskoa harteiltaan edellispäivän kirvelevä tappio ja kohdata katseensa kohti seuraava kotipeliä. Ottelu alkoikin tututulla tavalla, kun kapteenimme Ellu hoiteli hutunkeiton kotijoukkueelle ja Roihuttaret aloittivat ottelun sisävuorolla.
Ensimmäinen jakso olikin erittäin kliinistä suorittamista kotijoukkueelta. Tilanne palottomasti päälle ja naista kotiin. Ensin Cami ja Api uunista ulos, jonka jälkeen tilanteen 2-0 sinetöi Tepa ja Limppu. Nöyrä ja kärsivällinen loppusisävuoro, vaikka lisäjuoksut jäikin saamatta.
Ulkopelimme olessa  tämänhetkisessä tikissä, vastustajalla ei ole oikein siimaa ei siellä, eikä täällä vaikkakin Ojasen Jonna Mailattarista puhkaisikin 3-rajaleikkurillaan palottoman takatilanteen vastustajille päälle. Muutoin räpylä piti ja palot tehtiin silloin kun pitikin. Ulkopelistämme kertoo sekin, jotain että Mailattaret saivat ensimmäisellä jaksolla ainoastaan 5 kolmostilannetta.
Sisäpelin toimiessa Roihuttaret kaasutteli 6-0 jaksovoittoon. Mailanvarressa onnistuivat mm. Mara, joka kiskasi pallon Japanilaiseen puutarhaan upealla 3-puolen puhkaisulla.

Toiselle jakson alku oli aloitukseltaan tahmeampi, vaikkakin vastustaja pidettiin nollilla. Pahimmat paineet oli jo puhallettu ulos. Kotijoukkueen toisen jakson ratkaisijan viitan otti harteilleen Hefe, joka kahden palon tilanteessa viimeisenä lyöjänä laittoi pallon maisemiin, sinne kuuluisaan puutarhaan! Tilanteesta kunnari ja yksi tavallinen. Mailatteret kampesivat kuitenkin vielä ottelussa tasoihin, mutta kotijoukkueen rutiini oli liian kova pala vastustajalle purtavaksi –  jaksovoitto 4-3 ja näin ollen koko ottelu 2-0 Roihuttarille. Ottelussa palkittiin Anni Heino 1p ja Maria Ritola 2p.

Seuraava kotiottelu on jo keskiviikkona 8.8. klo 18:00 kun vastaan asettuu Mynämäen Vesa. Roihuttaret ovat vielä taistelussa mukana jatko-otteluihin, joten tervetuloa lehtereille kannustamaan  ja tukemaan kotijoukkue voittoon.
Sarjataulukon tilanteen näette täältä: https://yle.fi/aihe/tekstitv?P=254 ja ottelun tilastot täältä: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=29-4-0&id=32923t