Otteluraportti: Roihuttaret-Vesattaret 0-2 (2-4, 3-4)

Keskiviikkona 8.8 Roihuttaret kohtasivat superpesiksestä paikan napanneen Mynämäen. Vesattaret olivat juuri niin kovia kuin ennalta osasi odottaa, ja ottelu oli alusta alkaen tiukka. Runsaslukuinen yleisö sekä Roihuttarien sponsorit saivat nauttia jännittävästä pelistä joka lopulta päättyi Mynämäen 2-0 voittoon (2-4, 3-4).

Ensimmäisen jakson kotijoukkue aloitti sisältä saaden hyvin tilannetta päälle, mutta kotiutusyritykset eivät vielä tuottaneet tulosta. Niinpä Roihuttaret lähtivät ulkovuoroon avaamatta juoksutiliään. Ulkopeli sen sijaan oli rautaa, eikä Vesattaretkaan saaneet juoksuja aikaiseksi. Kun kotijoukkue toisen kerran lähti sisälle oli ääni kellossa muuttunut. Teea-Kaisa Vikiö löi Roihuttarien ensimmäisen juoksun, jonka toi the one and only: Aino Vapaavuori. Ei kestänyt kauaa kunnes Aliisa Torkkel pisti pallon väliin ja Anni Heino kirmasi kotiin. Tilanne 2-0 Roihuttarille. Vaikka lukkarina häärännyt Aliisa Torkkel vaikeutti vastustajan peliä niin myös Mynämäki sai sisäpelinsä auki ja paukutti seuraavassa sisävuorossaan taululle lukemat 2-3, ja myöhemmin 2-4. Kotijoukkue ei enää pystynyt vastaamaan tähän, näin ollen ensimmäinen jakso päättyi näihin lukemiin.

Mynämäki aloitti toisen jakson sisältä lyöden tauluun heti 2 juoksua. Kotijoukkue ei pystynyt vastaaman tähän tasoittavalla vuorollaan. Toisessa vuoroparissa Vesattaret kasvattivat johtoaan yhdellä juoksulla. Toisen lopettavalla Anni Heino avasi kotijoukkueen juoksutilin Ella Reimanin kirmatessa kotiin. Kolmannessa vuoroparissa kotijoukkueen hyvä ulkopeli tuotti tulosta ja piti Vesattaret juoksuitta. Kolmannen kerran tasoittavalle tultaessa lyöjien käydessä jo vähiin Mynämäen harhaheitolla kotijoukkue sai 2 juoksua. Viimeiseen vuoropariin siirtyessä tilanne oli jännittävä 3-3. Viimeisessä vuoroparissa Vesattaret saivat vielä yhden juoksun ja siihen kotijoukkueen hyökkäys ei enään riittänyt. Toinen jakso päättyi Mynämäelle 3-4.