Otteluennakko Rauma – Roihuttaret 11.8.2018

Lauantaina Roihuttaret matkaavat runkosarjan viimeiseen otteluun Rauman Feran vieraaksi. Viimeiseen otteluun ei voisi olla enää paljon jännittävämmät lähtökohdat, sillä 2-0 voitolla unelma jatko-otteluista kohti Superpesiskarsintaa säilyisi vielä elossa. Toki jatkoon pääsyyn vaaditaan myös hieman apuja viimeisen kierroksen muista ottelupareista.

Tämän hetken sarjataulukossa Rauma majailee toiseksi viimeisenä. Tästä huolimatta tiedossa ei ole helppo ottelu, sillä Otanlahden kenttä on tunnetusti vastustajille hankala paikka pelata.

Edellisen kerran nämä joukkueet kohtasivat sarja-avauksessa Roihuvuoressa toukokuun alussa. Tuolloin ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen vierailijoiden 1-2 voittoon. Nyt jos koskaan on hyvä hetki suunnata auton nokka kohti aurinkoista Raumaa ja lähteä kannustamaan Roihuttaria kauden tärkeimmässä ottelussa! Mikäli itse et pääse lähtemään paikalle, voit seurata ottelua esimerkiksi pesisliven kautta.