Roihun BT1 lohkokolmosena puolivälieriin

Pääkaupunkiseutulainen tyttöjen superpesis palaa viiden vuoden tauon jälkeen pudotuspeleihin!

Runkosarjan kaksi viimeistä peliä eivät tarjonneet yleisölle kauden parasta pesäpalloa. Ensin Janakkala vei niukasti pisteet Roihuvuoresta 0-1 (4-4, 1-2), ja perään maanantaina Pihkalasta tarttui kotiin niin ikään niukka 0-1 vierasvoitto ja pääkaupunkiseutulaisille kaksi pistettä jaksoin 4-6 ja 3-3.

Saadut kaksi pistettä riittivät pitämään Janakkalan sarjataulukossa alapuolella kuitenkin alapuolella pisteen erolla. Joukkueen ydinpelaajiin kuuluva Liinu Turpela ei silti ollut erityisen tyytyväinen viimeisimpiin peliesityksiin:

  • Tasoa pitää ehdottomasti nostaa. Mutta kaikki sen tietää ja uskon että se taso kyllä nousee ratkaisupaikassa!

Pudotuspeleihin päästään siis lähtemään kolmannelta sijalta, ja vastaan asettuu näin toisen jatkolohkon kakkoseksi sijoittunut Vähäkyrö. Osa Vähäkyrön pelaajista on tuttuja ykköspesiksestä sekä Nuorisoleiriltä Vaasan Mailattarien riveistä, mutta tiedossa on muuten mielenkiintoinen, uusi vastustaja. Liinulla on selkeä suunnitelma ottelusarjaan:

  • Jatkoon pitäisi päästä. Se olisi kivaa!

Selvää on, että Liinu ei ole ajatustensa kanssa yksin. Joukkueen selvä tavoite on lähteä yllättämään Vaasan seudulta Vähäkyrön tyttösuperin jengiin kasattu tähtisikermä.

Ottelusarja pelataan paras kolmesta -periaatteella. Ensimmäinen koitos mitellään Pohjanmaalla torstaina. Ensimmäisen kerran sarja on katkolla jommallekummalle kotipelissä maanantaina 20.8.

Tervetuloa klo 17.30 Roihuvuoreen kannustamaan tytöt kohti välieriä!