D-poikien Itä-Länsi -otteluissa taitoa ja tunnetta

D-poikien Itä-Länsi -otteluissa taitoa ja tunnetta

Lauantaina 1.9. nähtiin Roihuvuoren pesäpallokentällä juniorien toimesta huippupesäpalloa, kun Pesäpalloliiton eteläisen alueen parhaat D-poikajuniorit näyttivät osaamistaan kolmessa Itä-Länsi -ottelussa.

Alueella pelataan sekä peli-että kilpasarjaa, ja myös arvo-ottelut oli jaettu siten, että pelisarjaa pelattiin kahden ottelun verran ja kilpasarjaa yhden.

 

Pelisarjan 1. ottelun Lännen joukkue

Katso Itä-Länsi valinnat tästä

Päivä käynnistyi pelisarjan ensimmäisellä ottelulla. Ensimmäinen jakso oli tiukkaa vääntöä, ja yhden vapaataipaleen ja yhden harhaheiton turvin Idän joukkue vei jakson nimiinsä 3-1. Toisella jaksolla molemmilla joukkueilla alkoi juoksujen lyöminen sujua. Idän ykkösenä palkittu Kouvolan Veeti Korhonen löi kaikkiaan viisi juoksua ja Haminan Palloilijoiden Eemeli Ohvo kotiutti pelissä yhteensä neljä kertaa. Lännen kovimmassa lyöntikunnossa oli joukkueen kapteeni, Ylöjärven Pallon Joakim Tuuli. Itä vei jakson nimiinsä 13-5 ja koko ottelun puhtaasti 2-0.

Idän palkitut:
Kentän paras: Juho Saarvo, Vantaanjoen Juoksu
1. palkinto: Veeti Korhonen, KPL
2. palkinto: Olli Mäkelä, Lahden Mailaveikot

Lännen palkitut:
1. palkinto: Joakim Tuuli, Ylöjärven Pallo
2. palkinto: Rasmus Luoma-aho, Humppilan Veikot valkoinen

 

Pelisarjan 1. ottelun Idän joukkue

Päivän toisessa ottelussa kohtasivat kilpasarjan joukkueet. Itä oli tässäkin ottelussa vahvempi, ja vei ottelun puhtaasti 2-0, jaksoin 7-2 ja 21-8. Helpolla ei Länsi kuitenkaan Itää päästänyt, sillä toisella jaksolla Länsi kiri kolmen juoksun takaa-ajoasemasta 8-5 johtoon. Itä kuitenkin vastasi tähän nopeasti tehden omalla tasoittavallaan 16 juoksua. Tehokkaimpina mailan varressa töitä tekivät viiden juoksun arvoisesti Idässä pelannut Hyvinkään Tahkon Arttu Kumpulainen ja Kinnarin Pesiksen Miitri Niskanen. Lännen tehokkain oli Jokioisten Koetuksen Roope Arkkila.

 

Kilpasarjan Idän joukkue.

Idän palkitut:
Kentän paras:Mikke Tschemenski, Hyvinkään Tahko
1. palkinto: Arttu Kumpulainen, Hyvinkään Tahko
2. palkinto: Santeri Laaksonen, Lahden Mailaveikot

Lännen palkitut:
1. palkinto: Roope Arkkila, Jokioisten Koetus
2. palkinto: Valtteri Virtanen, Jokioisten Koetus

 

Kilpasarjan Lännen joukkue

Päivän kolmannessa ottelussa nähtiin jälleen pelisarjan osaamista. Tiukka, toiselle kotiutuslyöntikierrokselle venynyt peli päättyi lopulta Lännen voittoon. Ensimmäisen jakson vei Itä lukemin 7-3, tehokkaalla ulkopelillä, kun toisen jakso voitti Länsi numeroin 3-6. Kotiutuslyöntikilpailun ensimmäinen kierros päättyi lukemiin 2-2, ja toisella kierroksella kolmesta parista Länsi kotiutti kahdesti, Itä kerran. Idältä Kinnarin Pesiksen Eino Puro kotiutti pelin aikana kolmesti ja Roihun Simo-Niilo Kähkönen neljästi. Lisäksi Vihdin Lassi Kaskinen teki loistavaa työtä ensimmäisellä jaksolla lukkarina. Lännen onnistumiset jakautuivat tasaisesti koko joukkueelle Humppilan Veikkojen sinisten Mikke Römön johtaessa esimerkillisesti ulkopeliä omilla otteillaan.

Pelisarjan 2. ottelun Lännen joukkue

Idän palkitut:
1. Palkinto: Eino Puro, Kinnarin Pesis 2006
2. Palkinto: Luka Kokkonen, Hyvinkään Tahko

Lännen Palkitut:
Kentän Paras: Niklas Kilpi, Laitilan Jyske
1. Palkinto: Mikke Rämö, Humppilan Veikot sininen
2. Palkinto: Jussi Saarni, Pöytyän Urheilijat

Pelisarjan 2. ottelun Idän joukkue