Kuukauden juniori: Ilona Makkonen

Kuukauden juniori: Ilona Makkonen

Uusi vuosi ja uudet tarinat! Esittelemme tänä vuonna Roihun junioreita kuukausittain eri joukkueista. Vuoden ensimmäisessä esittelyvuorossa on Roihun D-tytöissä pelaava, Keravan Pesisjunioreiden kasvatti Ilona Makkonen.

Etukentällä viihtyvä Ilonalla käynnistyi syksyllä kuudes vuosi pesäpallon parissa ja toinen kausi Roihun joukkueessa. Lajin pariin hän päätyi isosiskon harrastuksen kautta, ensiksi kokeilemaan ja lopulta joukkueeseen mukaan. Parhaiksi asioiksi pesäpallossa Ilona mainitsee onnistumiset, leirit ja joukkuekaverit, sekä omat että lajin kautta tulleet uudet ystävät. Paras pesismuisto löytyy viime kesältä Kouvolan Tenavaleiriltä, kun Ilona pääsi edustamaan Roihun E-tyttöjä kilpasarjan Itä-Länsi-ottelussa. Ärsyttäviä tai ei niin kivoja asioita ei pesiksen parissa juurikaan ole, mutta toisinaan toisten joukkueiden sopimaton käytös ärsyttää.

Pelitunnelmissa kesällä 2018.

Viiden pesiskesän urallaan lukuisista vastustajista suosikiksi on noussut Haminan Palloilijoiden tytöt. Samoin odotukset ensi kesään ovat selvillä:

Haminassa pelaa tosi paljon taitavia ja kivoja pelaajia, joiden pelaamisesta oppii paljon. Ensi kesältä odotuksissa on onnistumisia, uusia kivoja muistoja ja kavereita!

Tenavaleirin Itä-Länsi-ottelu kesällä 2018.