Kuukauden juniori: Väinö Porttila

Kuukauden juniori: Väinö Porttila

Helmikuun juniorina esittelemme F-pojissa pelaavan Väinö Porttilan. Puoli vuotta joukkueen mukana olleen Väinön ensimmäinen innostus pesäpalloon syttyi Vimpelin Vedon pelien innoittamana, jossa juniori pääsi myös kokeilemaan pesistä ensimmäistä kertaa nelivuotiaana.

Anni Heinon johdolla harjoitteleva joukkue käynnistettiin viime syksynä. Vajaa kymmenkunta aktiivista junioria treenaavat kaksi kertaa viikossa. Parasta pesiksessä on tietenkin koppien hakeminen.

F-pojat ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan joukkueeseensa. Monipuoliset treenit mahdollistavat sen, että kehittymistä tapahtuu monella osa-alueella ja joukkueessa oleminen on yksi parhaimmista asioista. Tämän lisäksi pesis on myös tosi hauskaa!

Pesäpallon lisäksi Väinön ehtii harrastaa myös erilaisten keräilykorttien keräämistä ja hiihtoa. Tänä talvena treenimahdollisuuksista ei ole Etelä-Suomessakaan ollut puutetta. Kesällä hän viilettää pesiskenttien lisäksi lainelaudalla surffaten.

Tulevan kesän odotukset ovat samalla terveiset valmentajien ja vastustajien suuntaan:

Odotan paljon otteluita ja hauskoja treenejä!