Kuukauden juniori: Rosa Helenius

Maaliskuun juniori löytyy Roihun C-tytöistä, ja hän on Rosa Helenius.

Monipuolisesti liikuntaa harrastava Rosa innostui pesiksestä koulun liikuntatunneilla, ja halusi sen kautta mukaan joukkueeseen. Vaikka lajin parissa tiiviimpää harrastamista on vasta puolentoista vuoden verran, on Rosa löytänyt paikkansa joukkueesta urheilullisuutensa, aktiivisen harjoittelun ja kovan asenteensa ansiosta.

Parhaita asioita pesäpallon parissa ovat joukkuekaverit sekä itse laji kaikessa monipuolisuudessaan. Kevään edetessä ulkoharjoittelun lisäksi odotuksissa ovat pian alkavat pelit ja treenaaminen erityisesti suosikkikentällä Roihuvuoressa.

Yksi parhaista muistoista liittyy harrastamisen alkuhetkille.

Paras muistoni on se, kun tulin mukaan harjoituksiin ja huomasin miten mukavia kaikki olivat ja miten hauskaa itse laji on myös.

 

Tsemppiä Rosa ja C-tytöt kevään treeneihin ja harjoituspeleihin!