Roihuttaret-Mynämäki halliharjoituspeli su 10.3. klo 10.00

Roihuttaret-Mynämäki halliharjoituspeli su 10.3. klo 10.00

Roihuttarilla on meneillään jälleen yksi harjoitusten ja palaverien täyteinen leiriviikonloppu. Maaliskuun ensimmäisessä leirissä pääsemme jälleen harjoittelemaan pelaamista, kun kotihallissa vastaan asettuu naisten Superpesiksessä ensi kaudella pelaava Mynämäen Vesa.

Tuleva ottelu on Roihuttarille hyvä mittari siitä, missä tällä hetkellä mennään. Vaikka aikaisemmat harjoitusottelut ovat olleet tasokkaita ja antaneet joukkueelle arvokasta tietoa, on Mynämäki ennakkoon jälleen astetta kovempi vastustaja. Viime vuoden naisten ykköspesiksen mestari mittaa erityisesti Roihuttarien ulkokentän kestävyyden, sillä joukkueesta löytyy runsaasti lyöntivoimaa.

Ottelu alkaa Pallomyllyssä sunnuntaina 10.3 kello 10.00. Otteluun on vapaa pääsy!