Kuukauden juniori: Kristian Lensu

Huhtikuun juniorina esittelemme E-pojissa pelaavan Kristian Lensun.

Toista kauttaan pesistä harrastava Kristian kokeili lajia ensimmäisen kerran ”Saari harrastaa” .tapahtuman yhteydessä vuonna 2017, josta innostus lajin pariin syttyi. Uuteen joukkueeseen oli kiva tulla ja laji tempaisi mukaansa.

Nuoren pelaajan mielestä pesiksessä on parasta sen monimuotoisuus: pitää olla nopea, tarkka, hyvässä kunnossa, huomioida toisia pelaajia ja noudattaa valmentajan ohjeita. Kenttien ollessa jo melko hyvin sulaneet, on polte pelien ja erityisesti leiripelien pariin jo kova.

Pesiksen lisäksi tietokonekerhossa käyvä Kristian kertoo, että paras pesismuisto on se, kun onnistumisista palkittiin mitalilla. Suosikkipelaajakin löytyy läheltä, sillä Kristian mainitsee suosikikseen D-pojissa pelaavan Eeron.

Tsemppiä alkavaan pelikauteen Kristian & joukkuekaverit!