Nyt se alkaa! Roihuttaret-Räpsä otteluennakko 12.5.

Näin startataan pesiskesä 2019 käyntiin, kun Roihuttaret aloittaa kautensa Hämeenkyrön Räpsää vastaan kotikentällään äitienpäivänä 12.5 klo 14:00.

Sarjanousija Hämeenkyrön Räpsä on varmasti yllätysvalmis joukkue, sillä seuran B-tytöt voittivat SM- hallimestaruuden tänä talvena. Suurin osa Suomenmestareista pelaa myös tulevana kesänä Ykköspesistä Räpsän väreissä. Höysteenä joukkueella on se, että he saavat mukaansa Manse PP:n ringissä olevia pelaajia.
Roihuttarilla taas on takanaan erittäin ehjä ja tiivis harjoituskausi. Kehitystä on erityisesti tapahtunut joukkueen fysiikkapuolella mutta sanoisin, että ulkopelin tiiviys on ottanut jättiharppauksia talven aikana. Joukkue on sopiva sekoitus kokemusta ja uutta verta. Lisäksi pitkän tauon jälkeen Henni Kauppinen palaa kotiin Roihuttariin.
Ennakkoasetelmia otteluun on vaikea arvioida. Kyseessä on molempien joukkueiden sarja-avaus, joten pientä jännitystä saattaa olla ilmassa. Tasainen ja tiukka ottelu tulossa!
Tervetuloa seuraamaan uudistunutta kotijoukkuetta ja kannustamaan heidät voittoon. Äitienpäivän kunniaksi äideille luvassa on pientä yllätystä.
#suuntanasuperi #unelmistatotta