Roihuttaret B:n Matti Pirinen B-tyttöjen Itä-Lännen pelinjohtoon

Roihuttaret B:n Matti Pirinen B-tyttöjen Itä-Lännen pelinjohtoon

Roihun B-tyttöjä luotsaava pelinjohtaja Matti ”Piri” Pirinen on valittu B-tyttöjen Itä-Länsi-ottelun Idän pelinjohtajaksi. Vierelleen kakkospelinjohtajaksi ja edellisvuosien lännen joukkueen voittokulkua taklaamaan Pirinen saa kokeneen Iivo Parviaisen Joensuun Mailasta. Lännen joukkuetta johtaa Hämeenkyrön Räpsän Jussi Frantsila ja Lapuan Virkiän Tommi Nivala.

Mini-Roihuttarien lisäksi Pirinen toimii myös Järvenpäässä Kinnarin Pesiksen naisten Suomensarjan joukkueen pelinjohtajana ja nähdäänpä häntä välillä myös Kinnarin e-poikien viuhkassakin. Roihussa Kinnarin riveissä kotipesäänsä pitävä Pirinen on kuitenki jo ns. ”vanha tuttu”. Vuosien varrella hän on luotsannut Roihun joukkueita niin Superpesiksessä, kuin nuoremmissa tyttöjunioreissakin. Nyt B-ikäisten tyttöjen joukkuetta pitkälti tällä samalla rungolla hän on viimeksi johtanut ennen tätä kautta C-ikäisenä pari vuotta sitten. Pirisen nimityksen jälkeen jäämme jännittämään pelaajavalintoja. Mahtaako sieltä löytyä roihulaisia nimiä?

Idän joukkueeseen voi tulla valituksi näiltä paikkakunnilta ja joukkueista: Hamina, Joensuu, Kajaani, Kempele 1 ja 2, Lahti, Muhos, Oulu, Oulunsalo, Lappeenranta, Helsinki, Siilinjärvi. B-tyttöjen Itä-Länsi-ottelu pelataan Seinäjoella lauantaina 6.7. klo 10.