Roihuttarien Ella ja Lina B-tyttöjen Itä-Länteen

Roihuttarien Ella ja Lina B-tyttöjen Itä-Länteen

Roihun harvinainen Itä-Länsi-ilottelu jatkuu, kun B-tyttöjen Idän joukkueeseen on valittu ansaitusti meidän Ella Reiman ja Lina Olenius. Tämä tehokaksikko on jo ehtinyt tehdä pisteen jos toisenkin tällä kaudella, Lina lyöden ja Ella kotiin kiitäen.

Molemmat tytöt pelaavat sekä Roihun B-tytöissä että Ykköspesisjoukkueessa. Tarkkasilmäisimmät huomaavat, että Lina vieraili eilen myös kasvattiseuransa Kipen riveissä Suomensarjan pelissä 2+7 lyödyn ja 5 tuodun tehokkuudella.

Ellan meriittilistalta löytyy B-tyttöjen runkosarjan 7 ottelusta 28 tuotua juoksua ja 2+6 lyötyä juoksua. Naisten ykköspesiksessä tähän mennessä 9 ottelussa Reiman on tuonut juoksuja 29 ja johtaa sillä kirkkaasti koko sarjan etenijätilastoja. Lina taas on ehtinyt 9 B-tyttöjen runkosarjapelissä takoa mailan varressa 2+21 lyötyä juoksua ja Ykköspesiksessä 9 pelin jälkeen 1+17 juoksua. Näillä luvuilla valinnat lie kiistattomat !

Seinäjoen Itä-Länsissä nähdään siis muutaman viikon kuluttua aivan erityisen vahva Roihu-edustus, kun Idän joukkueen peliä johtaa B-tyttöjen pelinjohtaja Matti Pirinen ja kentällä ahkeroi kaksikko Ella ja Lina. Onnea tuhannesti valituille!