Roihuttarien kausi päättyi välieriin ja B-tytöillä ylempään runkosarjaan

Roihuttarien kausi päättyi välieriin ja B-tytöillä ylempään runkosarjaan

Roihuttaret pelasivat huikean kauden kohti nousukamppailuja, mutta tie katkesi tänään toisessa välierässä Jomaa vastaan harmittavasti tiukan kamppailun jälkeen supervuoroparissa. Näin Joma jatkaa tietään naisten Ykköspesiksen finaaliin ja Roihuttarien kausi päättyy tähän.

B-tyttöjen kausi päättyi maanantaina myöskin tiukkaan kotipeliin Raumaa vastaan. Omassa lohkossamme oli ylemmän jatkosarjan jälkeen 4 joukkuetta tasapistein (16) ja tälle kaudelle muuttunut kilpailusääntö (ratkaisevaa on voitetut ottelut ja vasta sitten 3p voitot) pudotti juuri meidän B:t jatkosta.

Molemmilla joukkueilla oli kaudelle kovat tavoitteet ja molemmat joukkueet ylsivät merkittävästi edelliskautta parempiin suorituksiin ja lopputulokseen, joista tarkempaa analyysiä vähän myöhemmin, kun vähän on vedetty viimeisten pelien jälkeen henkeä!

Tässä kohtaa kiitämme ratkaisupelien (ja koko kauden) yleisöä tuesta ja kannatuksesta, kumppaneita, tausta- ja talkooväkeä, kotijoukkoja ja seuran junioreita, jotka ovat kauden aikana kentällä pelit mahdollistaneet ja tsempanneet. Palaamme teihinkin vielä 🙂