Perhepesis ja pesiskoulu – kesän harrastusryhmät käynnistyvät

Roihun harrasteryhmät käynnistyvät kesäkuussa. Kesäkuu vietetään perhepesiksen parissa ja elokuussa käynnistetään perinteinen Roihuvuoren Lämmön pesiskoulu. 

Perhepesis saa koko perheen liikkumaan! Mukaan voivat tulla jo pienetkin lapset, kunhan osaavat itse kävellä. Harjoituksissa pelataan ja leikitään koko perheen voimin, mutta välillä myös aikuiset pääsevät treenaamaan keskenään ja lapset omassa ryhmässään. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi koskaan koskenutkaan pesäpalloon. Perhepesis on lapsille hyvä keino tutustua uuteen harrastukseen ja aikuisille palauttaa mieliin koulupesiksen muistoja rennossa  ja hauskassa porukassa.

Ilmoittaudu perhepesikseen täällä

Roihuvuoren Lämmön pesiskoulu käynnistyy elokuussa. Harjoituksia pidetään kaksi kertaa viikossa elokuun loppuun asti. Lisäksi mukana on kolme turnauspäivää, Pikkuliigaa, jossa pelataan pienpesistä 5-7 hengen joukkueissa. Syyskuun puolella kokoonnutaan pelaamaan yksi isompi turnaus (rajoitusten niin salliessa) Espoon ja Puna-Mustien Pikkuliiga-joukkueita vastaan.

Ilmoittautuminen pesiskouluun alkaa kesäkuussa