Roihuttaret valmistautuvat tulevaan superpesiskauteen – sopimusuutisia

Roihuttaret alkavat valmistautua ensi kesän superpesikauteensa ja joukkueen kokoonpano rakentuu hyvää vauhtia. Roihuttarien superpesisjoukkue rakentuu omien lahjakkaiden nuorten pelaajien ympärille ja lisäksi joukkueeseen on tulossa muutama superpesiskokemusta omaava pelaaja.

”Roihun vahva juniorituotanto pystyy kyllä vuosittain tuottamaan superpesistason pelaajia, mutta tokikin muutamalle täsmähankinnalle ja tulevaisuuden pelaajalle on käyttöä. Olemme kartoittaneet valmennustiimin kanssa sellaisia pelaajia, joista ei ole vielä kaikkea potentiaalia mitattu ulos, mutta mahdollisuudet heillä on tulevaisuudessa olla superpesiksen eliittiä”, taustoittaa pelinjohtajana ensi kaudellakin jatkava Tommi Nevala.

Porin Pesäkarhujen kasvatti Lotta Nummikari on nyt ensimmäinen julkaistava pelaaja, joka tulee uutena mukaan Roihuttariin. ”Hienoa saada joukkueeseemme lukkari, joka on harjoitellut ja pelannut jo vuosien ajan lautasen äärellä myös kovissa juniori-ikäluokkien peleissä”, iloitsee Nevala. Lukkariringissä jatkaa myös Roihuttarien oma kasvatti Viivi Keränen. Molemmat lukkareista ovat vielä ensi kesänä myös B-ikäisiä.

Jatkosopimukset Roihuttarien kanssa ovat tehneet myös naisten ykköspesiksen lyöjätilaston kärkinimi Teea-Kaisa Vikiö sekä kärkilyöntitilastojen kärkipaikoilla keikkuva Roihun oma kasvatti Camilla Höglund.

Valmentajarintamalla Roihuttarilla on myös erittäin hyvä tilanne. Kehitystä lukkarointiin on luvassa nyt ja myös tulevina vuosina, sillä Roihuttarien lukkarivalmentajana jatkaa kolmesti vuoden lukkariksi ja kerran vuoden pesäpalloilijaksi valittu Henna Salmela. Hennan lisäksi joukkueen valmennustiimissä jatkavat myös Matti Pirinen, Anu Kentala, Kaisa Höglund ja Topi Perälä (juoksu / fysiikka).

Eikä siinä tietenkään vielä kaikki. Lisää sopimusuutisia tulossa. Pysykäähän kuulolla.