Itä-Helsingin Lukko Oy tekee Roihun juniorit näkyväksi

Itä-Helsingin Lukko Oy tekee Roihun juniorit näkyväksi

Roihuttarien tulevan Superpesiskesän tukijoukkueeseen on liittynyt mukaan Itä-Helsingin Lukko Oy.

Herttoniemessä, Siilitiellä, palveleva yritys on vastannut asiakkaidensa lukitus- ja turvallisuusratkaisuista jo 50 vuoden ajan. Nyt yritys on mukana turvaamassa myös Roihuttarien matkaa Superpesiksessä sekä Roihun juniorien turvallisuutta liikenteessä. Yhteistyön merkiksi Roihun G-E-juniorit saivat yritykseltä lahjoituksena heijastimet talven hämäriin päiviin.

– Lähdimme mielellämme tukemaan itähelsinkiläistä pääsarjatason pesäpallojoukkuetta. Samalla meillä oli mahdollisuus tehdä konkreettinen näkyvä teko junioriurheilijoiden puolesta ja varmistaa heidän näkyvyytensä liikenteessä talven aikana. Toivottavasti seuran juniorit pääsevät pian palaamaan säännöllisen harrastuksensa pariin, eikä korona enää hidasta innokkaita pesäpalloilijoita, kertoo Itä-Helsingin Lukko Oy:n toimitusjohtaja Katri Koskela.

– Meidän kotipesämme on Roihuvuoressa, ja olemme enemmän kuin iloisia paikallisen Itä-Helsingin Lukon liittyessä tukijoukkoihimme. Roihuvuoreen rakentuva uusi kenttä tuo meille monia mahdollisuuksia, ja toivotamme kaikki uudet ja vanhat lajin ystävät ja harrastajat tervetulleeksi peleihin ensi kesänä, jatkaa seuran puheenjohtaja Minna Koivisto.

Roihuttarien Superpesiskauden kotiavaus pelataan sunnuntaina 16.5. klo 16.00 Roihuvuoressa. Varmista paikkasi katsomossa ostamalla kausikortti kesän peleihin täältä!