ROIHUTTARIEN SUPERPESISKAUDEN KOTIAVAUS 13.6. – KENTTÄJÄRJESTELYT

Roihuttarien superpesiskauden avaus pelataan tulevana sunnuntaina 13.6. klo 16.00 Roihuvuoren uudella pesäpallokentällä.

Katsomo- ja kahviorakennus valmistuu vauhdikkaasti, mutta aivan kaikki ei ole vielä sarja-avauksessa valmiina. Tämän lisäksi yleisötilaisuuksia koskeva ohjeistus lohkojen järjestämisestä koskee myös tulevaa ottelua. Jotta ottelutapahtuma voidaan järjestää terveysturvallisuusohjeita noudattaen, on lippuja saatavilla vain rajoitettu määrä.

Osta lippu: https://holvi.com/shop/roihunverkkokauppa/

OHJEISTUS KENTTÄLOHKOIHIN

Kausikortin ostaneet: Saapuminen kentälle pääportista, Abraham Wetterin tien puolelta. Kausikorttilaisten katsomon osat merkitty opastekyltein. Kioskipalvelut järjestetty sekä kullekin katsomolohkolle oma WC.

Ennakkoon lipun ostaneet: Katsomot kentän sivuosien katsomot, merkitty erikseen. Rajalliset kioskipalvelut, kullekin katsomolohkolle oma WC. Saapuminen kentälle Satumaanpolun puolelta, kentän takaosasta. Mikäli olet ostanut alennusryhmälipun, varaudu todistamaan alennukseen oikeuttava kortti.

Mikäli olosuhteet sallivat ja katsomorakennus saadaan käyttökuntoon varmuudella ennen sunnuntaita, laitamme lisää lippuja myyntiin. Seuraa siis aktiivisesti Roihun ja Roihuttarien viestintäkanavia. www.roihu.fi

Saavuthan ottelutapahtumaan vain terveenä!

Tervetuloa katsomaan Superpesistä Helsinkiin, Roihuvuoreen!