Terveystalo ja Roihuttaret kaksivuotiseen yhteistyöhön

Terveystalo ja Roihuttaret kaksivuotiseen yhteistyöhön

Terveystalo ja Roihuttaret ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä koko Roihuttarien edustusjoukkue siirtyy käyttämään Terveystalon palveluita.

– On hienoa olla tämän joukkueen mukana, kun Superpesis tekee paluun Helsinkiin. Haluamme olla mukana varmistamassa, että pelaajilla on suora ja nopea reitti hoidon pariin, jos sille tarve tulee. Olemme sitoutuneita yhteistyöhön ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen, kertoo Mika Kivinen, Terveystalo Sportin operatiivinen päällikkö.

– Meille roihulaisille ja varsinkin edustusjoukkueelle aloitettu yhteistyö on todella tärkeä ja hieno asia. Loukkaantumisten hetkellä on tärkeintä, että pelaajat saadaan pikimmiten hoidon pariin, eikä tarvitse pohtia oikeaa osoitetta, kun se on jo tiedossa. Jo nyt saadut hyvät kokemukset ovat osoittaneet sen, että tästä yhteistyöstä hyötyvät seurassamme niin superpesispelaajat kuin junioritkin, tiivistää seuran puheenjohtaja Minna Koivisto.

Terveystalon osaaminen myös junioripelaajien hyödynnettäväksi

Yhteistyösopimus koskee koko seuraa, sillä Terveystalon asiantuntijat ovat myös juniorijoukkueiden ja muiden aikuisjoukkueiden hyödynnettävissä. Yksi jo Terveystalon palveluja hyödyntänyt pelaaja on C-junioreissa pelaava Ronja Korhonen, joka kipeytyvän heittokäden vuoksi kävi ortopedian ja kirurgian erikoislääkäri, Harri Heliön vastaanotolla.

– Käsi on kipeytynyt säännöllisesti heittoharjoituksia tehdessä, eikä omat huoltavat toimenpiteet ole tuoneet parannusta asiaan. Kävin Harrin vastaanotolla, ja hän onneksi totesi, että kyse on kireydestä olkapään alueella, joka on liikkuvuutta lisäämällä mahdollisuus saada korjattua. Olen nyt parin viikon ajan tehnyt säännöllisesti hänen ohjeistamiaan liikkeitä, ja kovan yläkokoululeiriviikon aikana huomasi, että työ on tuottanut tulosta, kertoo Ronja.

Myös urheilevan nuoren isä, Pasi Korhonen, on tyytyväinen vastaanoton antiin. Itsekin valmentajana hän tietää, että monesti huoltavat toimenpiteet jäävät liian vähälle huomiolle, kun harjoitustunteja suunnitellaan.

– Tietysti oli helpotus, että käden vaivat olivat hoidettavissa huoltavilla harjoitteilla, eikä vakavammasta ollut kyse. Liikepankista tarttui myös hyviä vinkkejä muun joukkueen käyttöön, jotta kesän peliruuhkassa saadaan pidettyä heittokädet kunnossa aina syksyn viimeisiin peleihin asti.

www.terveystalo.com


Tule mukaan toimintaan!

Roihussa on aina tilaa uusille harrastajille, joukkueiden taustahenkilöille, valmentajille ja tuomareille sekä ottelutapahtumien talkoolaisille. Tule mukaan toimintaan! 


Yhteystiedot

Roihuvuorentie 8 G (kellarikerros), 00820 Helsinki
Toimisto avoinna vain sovitusti

Seurasihteeri
Sirpa Karvonen
050-467 0061
seurasihteeri(at)roihu.fi

Kentät

Roihuvuoren kenttä
Osoite: Satumaanpolku 4, 00820 Helsinki

Myllypuron Liikuntapuisto
Myllytontunpolku 1, 00920 Helsinki

Meilahden liikuntapuisto
Meilahdentie 2a, 00520 Helsinki


Roihu ry 2021-. © Oikeudet muutoksiin pidetään.