Roihu suosittelee kasvomaskien käyttöä kotipeleissä

Roihu suosittelee kasvomaskien käyttöä kotipeleissä

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on päättänyt 3.8., että Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa ovat siirtyneet epidemialuokittelussa korkeimmalle tasolle leviämisvaiheeseen. Roihuttarien ja Roihun juniorien kotiotteluissa on jo aiemmin suositeltu maskin käyttöä, mutta erityisesti nyt tartuntamäärien ollessa kasvussa suosittelemme tätä entistä voimakkaammin. 

Ottelutapahtumissa lisätään käsidesipisteiden määrää ja lipunmyynnin yhteydessä jaetaan yleisölle maskeja. Lisäksi myyntipisteitä puhdistetaan entistä huolellisemmin ottelutapahtumien aikana. Kenttäalue jätetään vain pelaajien käyttöön, myös ottelutapahtuman jälkeen. Tärkeintä on kuitenkin pelaajien sekä roihuvuorelaisen pesäpalloyleisön kannalta se, että ottelutapahtumaan saavutaan vain täysin terveenä. 

- Meillä on aivan huikea kotiyleisö, joka on koko kesän osoittanut, että uudella stadionilla Roihuttarilla on todella käytössään äänekäs ja kannustava 13. pelaaja. Huolehditaan yhdessä omasta ja toistemme turvallisuudesta myös loppukauden pelien osalta. Maskien käyttö ja huolellinen käsihygienia on se, mihin voimme jokainen vaikuttaa, kertoo seuran puheenjohtaja Minna Koivisto. 

Roihuttarien seuraava kotiottelu pelataan torstaina 5.8. klo 18.00. Vieraaksi Roihuvuoreen saapuu Lapuan Virkiä. Osta liput otteluun! 

Tule mukaan toimintaan!

Roihussa on aina tilaa uusille harrastajille, joukkueiden taustahenkilöille, valmentajille ja tuomareille sekä ottelutapahtumien talkoolaisille. Tule mukaan toimintaan! 


Yhteystiedot

Roihuvuorentie 8 G (kellarikerros), 00820 Helsinki
Toimisto avoinna vain sovitusti

Seurasihteeri
Sirpa Karvonen
050-467 0061
seurasihteeri(at)roihu.fi

Kentät

Roihuvuoren kenttä
Osoite: Satumaanpolku 4, 00820 Helsinki

Myllypuron Liikuntapuisto
Myllytontunpolku 1, 00920 Helsinki

Meilahden liikuntapuisto
Meilahdentie 2a, 00520 Helsinki


Roihu ry 2021-. © Oikeudet muutoksiin pidetään.