Lehtinen ja Haapala Roihuttarissa myös 2022

Lehtinen ja Haapala Roihuttarissa myös 2022

Roihuttarissa tänä kesänä superpesisdebyyttikautensa pelanneet Vilma Haapala ja Reetta Lehtinen ovat Roihuttarien pelaajia myös kaudella 2022.

- Ensimmäiseltä kaudelta on mukaan tarttunut paljon kokemusta. Taso on ihan eri kuin ykköspesiksessä, ja pienimmistäkin mokista on rokotettu heti. Olen viihtynyt hyvin, päätös Roihuttarissa jatkamisesta syntyi helposti, kertoo Lehtinen.

Myös Haapala on samoilla linjoilla.

- Täynnä intoa ollaan pelattu koko kesä. Suurimpia haasteita on varmasti ollut tappioiden sietäminen, ja samaan aikaan iloa on tuonut se, että pystymme haastamaan ja pelaamaan tasaisia pelejä myös kärkijoukkueita vastaan. Oppia on tarttunut paljon mukaan, samoin kestävyyttä henkiselle puolelle, kuvailee Vilma.

- Uskon, että debyyttikauden jännitykset on jännitetty, ja ensi kaudella olemme muutakin kuin pirteä sarjanousija, nauraa Lehtinen.

 

Roihuttaret pelaavat seuraavan kerran kotona Roihuvuoressa perjantaina 13.8. klo 18.00. Vastassa tuolloin Vesattaret Mynämäeltä. Osta liput!


Tule mukaan toimintaan!

Roihussa on aina tilaa uusille harrastajille, joukkueiden taustahenkilöille, valmentajille ja tuomareille sekä ottelutapahtumien talkoolaisille. Tule mukaan toimintaan! 


Yhteystiedot

Roihuvuorentie 8 G (kellarikerros), 00820 Helsinki
Toimisto avoinna vain sovitusti

Seurasihteeri
Sirpa Karvonen
050-467 0061
seurasihteeri(at)roihu.fi

Kentät

Roihuvuoren kenttä
Osoite: Satumaanpolku 4, 00820 Helsinki

Myllypuron Liikuntapuisto
Myllytontunpolku 1, 00920 Helsinki

Meilahden liikuntapuisto
Meilahdentie 2a, 00520 Helsinki


Roihu ry 2021-. © Oikeudet muutoksiin pidetään.