Roihuttarien kausi käyntiin Fuengirolasta huhtikuussa 2022

Roihuttarien kausi käyntiin Fuengirolasta huhtikuussa 2022

Superpesiskausi 2022 avataan Fugepesis-tapahtuman merkeissä Espanjan Fuengirolassa kahden välivuoden jälkeen. Ohjelmassa ovat miesten ottelu järjestävänä seurana Imatran Pallo-Veikot ja naisten ottelu, jossa kotijoukkueena pelaa Roihuttaret Helsingistä. Tarkka ajankohta ja vastustajat selviävät myöhemmin. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pesäpalloliitto, Imatran Pallo-Veikot ja Saarikoski Travels.

Superpesiskausi on avattu Fuengirolassa kolmesti aiemmin. Suunnitelmat olivat valmiina myös kahdelle edelliselle vuodelle, mutta maailmanlaajuinen pandemia puuttui ikävällä tavalla peliin. Kun matkailu Euroopan unionin alueella on vahvasti aukeamassa, Fugepesis-tapahtumalle odotetaan laajaa kiinnostusta. Miesten ottelussa nähdään vieläpä tositoimissa Imatran Pallo-Veikot, joka eteni syksyllä 28 vuoden tauon jälkeen pudotuspeleihin ja järkytti loppuotteluun yltänyttä tamperelaista Manse PP:tä kahdella
sensaatiomaisella pudotuspelivoitolla.

– Mahtavaa päästä takaisin Fuengirolaan. Pitkän odotuksen jälkeen pääsemme tarjoamaan paikallisille ja Espanjassa asuville suomalaisille sekä Suomesta matkustaville urheilun ystäville upean superpesistapahtuman yhteistyössä Aurinkorannikon Leijonien kanssa, tapahtuman isäntäjoukkueeksi palaavan Imatran Pallo-Veikkojen urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää hehkuttaa.

Pesäpalloliiton myyntijohtaja Jonne Kemppainen iloitsee huipputapahtumasta – varsinkin, kun kahdella edellisellä kaudella superpesiskauden avausta on jouduttu lykkäämään turhan pitkälle poikkeusolojen vuoksi.

– Pesäpallon 100-vuotisjuhlavuoden superpesiskausi saa arvoisensa räväkän aloituksen. Aurinkorannikon eli Costa del Solin alueella asuu talvisin jopa 30 000 suomalaista, joille on hienoa mahdollistaa kansallispelimme huipputapahtuma nykyisellä kotiseudullaan, suomalaisten urheilumatkaajien lisäksi. Saarikoski Travelsin laadukkaat matkapaketit tulevat saataville lähiaikoina. Yksittäisten ottelulippujen myynti käynnistyy loppuvuodesta.

– Matkailu avautuu ja suurella ilolla pääsemme jälleen järjestämään elämyksiä asiakkaillemme. Lisätietoa Fugepesiksen matkapaketeista on luvassa piakkoin. Luvassa on myös uutuuksia, kuten padel- ja golfmatkat, Saarikoski Travelsin Juha Saarikoski paljastaa.

Sotkamon Jymy ja Imatran Pallo-Veikot kohtasivat ensimmäisessä Fuengirolassa pelatussa superpesiskauden avauksessa huhtikuussa 2017. Kahtena seuraavana vuonna tapahtuma laajeni käsittämään sekä naisten että miesten superpesisottelut. Parhaimmillaan viikonlopun kahta ottelua seurasi yli 5000 katsojaa keväällä 2018.

Fugepesis Facebookissa

 

 

 

 

 

 


Tule mukaan toimintaan!

Roihussa on aina tilaa uusille harrastajille, joukkueiden taustahenkilöille, valmentajille ja tuomareille sekä ottelutapahtumien talkoolaisille. Tule mukaan toimintaan! 


Yhteystiedot

Roihuvuorentie 8 G (kellarikerros), 00820 Helsinki
Toimisto avoinna vain sovitusti

Seurasihteeri
Sirpa Karvonen
050-467 0061
seurasihteeri(at)roihu.fi

Kentät

Roihuvuoren kenttä
Osoite: Satumaanpolku 4, 00820 Helsinki

Myllypuron Liikuntapuisto
Myllytontunpolku 1, 00920 Helsinki

Meilahden liikuntapuisto
Meilahdentie 2a, 00520 Helsinki


Roihu ry 2021-. © Oikeudet muutoksiin pidetään.