Roihuttaret ja Insinööriliitto kaksivuotiseen yhteistyöhön

Roihuttaret ja Insinööriliitto kaksivuotiseen yhteistyöhön

Roihuttarien taustajoukkueeseen liittyy tulevaksi kaudeksi uusi toimija, kun Insinööriliitto ry saadaan mukaan Superpesisjoukkueen, mutta myös seuran B- ja C-tyttöjuniorien yhteistyökumppaniksi. Yhteistyösopimus on kaksivuotinen.

– Insinööriliiton yksi tavoite on innostaa tyttöjä opiskelemaan matemaattisluonnontieteellisiä aineita ja saada tätä kautta kasvatettua naisten osuutta tekniikan alalla. Insinööriopintojen aloittajista tyttöjen osuus on alle viidennes, mikä on liian vähän. Uskon, että tätäkin kautta voimme tehdä tekniikan alaa tunnetuksi opintojaan miettivien tyttöjen ja nuorten naisten keskuudessa, Insinööriliiton puheenjohtaja Samu Salo sanoo.

Insinööriliitto tulee näkymään tulevalla kaudella Roihuttarien ja juniorijoukkueiden peliasuissa. Tämän lisäksi yhteistyössä toteutetaan videosarja, jossa tuodaan tekniikkaa lähemmäksi ihmisten ja urheilun ystävien arkea sosiaalisen median kanavia hyödyntäen.

- Neuvotellessa yhteistyöstä löysimme monta hyvää aihetta, joissa urheilu ja tekniikka yhdistyvät. Näitä asioita haluamme yhteistyön myötä jakaa myös seuraajillemme ja kannattajillemme. Pesäpallon hienoutta kannattaa tuoda esiin monesta eri näkökulmasta, kertoo seuran puheenjohtaja Minna Koivisto.

 TUTUSTU INSINÖÖRILIITTOON


Tule mukaan toimintaan!

Roihussa on aina tilaa uusille harrastajille, joukkueiden taustahenkilöille, valmentajille ja tuomareille sekä ottelutapahtumien talkoolaisille. Tule mukaan toimintaan! 


Yhteystiedot

Roihuvuorentie 8 G (kellarikerros), 00820 Helsinki
Toimisto avoinna vain sovitusti

Seurasihteeri
Sirpa Karvonen
050-467 0061
seurasihteeri(at)roihu.fi

Kentät

Roihuvuoren kenttä
Osoite: Satumaanpolku 4, 00820 Helsinki

Myllypuron Liikuntapuisto
Myllytontunpolku 1, 00920 Helsinki

Meilahden liikuntapuisto
Meilahdentie 2a, 00520 Helsinki


Roihu ry 2021-. © Oikeudet muutoksiin pidetään.