Skip to main content
FUGEPESIKSEN NAISTEN OTTELUUN VAPAA SISÄÄNPÄÄSY

FUGEPESIKSEN NAISTEN OTTELUUN VAPAA SISÄÄNPÄÄSY

Pesäpallon 100-vuotisjuhlakausi käynnistyy 23.4. Espanjan Aurinkorannikolla Fuengirolassa ottelulla Roihuttaret – Seinäjoen Maila-Jussit. Naisten otteluun on vapaapääsy, jonka tarjoavat Tampere.Finland / Tampereen lentokenttä ja airBaltic.

airBaltic aloittaa lennot Tampereelta uudella suihkukoneella ympärivuotisesti, torstaisin-sunnuntaisin, parhaalla mahdollisella aikataululla ja mahdollistaa näin todella sujuvat lennot Malagaan.

-Meille on alueena tärkeää, että nyt kun suorat lennot airBalticin kotipesän avaamisen myötä Malagaan avautuvat, niistä myös tiedetään mahdollisimman laajasti. Superpesis Fugessa on yksi tärkeistä tapahtumista, jonka kautta tavoitamme Aurinkorannikon suomalaiset ja paikalle Suomesta saapuvat pesäpallon ystävät, mutta myös TV:n kautta pelejä kotisuomessa seuraavat, kertoo Visit Tampereen lentoliikenteen erityisasiantuntija Marja Aalto

-Meille on tärkeää myös päästä jatkamaan pandemian katkaisemaa incoming-matkustuksen kehittämistä ja palvella reiteillä myös Espanjasta Suomeen tulevia, muitakin kuin espanjansuomalaisia. Tavoitteena on rakentaa tarinaa pitkäjänteistä, unohtamatta Tampereen ja Aurinkorannikon yrityselämän yhteistyötä. Liikenteellisesti Malagan reittilento on yksi airBalticin ”syömähampaista”, ja sen edelleen kasvattaminen ja kehittäminen osana airBalticin basen kasvua ja kehitystä on todella tärkeää, jatkaa Aalto

Fuengirolassa 24.4. pelattavaan miesten otteluun Imatran Pallo-Veikot – Sotkamon Jymy otteluun voi lipun hankkia ennakkoon IPV:n verkkokaupasta sekä Aurinkorannikon myyntipisteistä, jotka ovat ravintola Kukko ja ravintola Uusi Refla.

Muutamia VIP-lippuja molemmille päiville on vielä saatavilla ja niitä voi tiedustella Jani Valkeapäältä, puh. 050 538 7190, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Fugepesis 2022 – otteluohjelma:
La 23.4. klo 13 (paikallista aikaa) Naisten ottelu Roihuttaret – Seinäjoen Maila-Jussit
Su 24.4. klo 14 (paikallista aikaa) Miesten ottelu Imatran Pallo-Veikot – Sotkamon Jymy

Lauantaina vapaa pääsy.
Liput sunnuntaina 15 €, alle 12-vuotiaat vapaa pääsy.
PPL:n tai seurojen vapaakortit eivät ole voimassa ulkomailla pelattavissa erikoisotteluissa.
Portit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua.

Superpesiskausi aloitetaan Fugepesis-tapahtuman merkeissä nyt jo neljännen kerran Espanjan Aurikorannikolla. Kahden koronatilanteen pakottaman välivuoden jälkeen Elolan stadionille odotetaan runsaasti yleisöä, niin kisaturisteja Suomesta kuin paikallisia Aurinkorannikolla asuvia.

Molemmista Fuengirolassa pelattavista otteluista välitetään Ruudun monikameralähetys.