Vartella henkilöstö on ykkönen – ”Töissä voi ja pitää olla mukavaa”

Vartella henkilöstö on ykkönen – ”Töissä voi ja pitää olla mukavaa”

Roihuttarien yhteistyökumppani, Varte, tuli edustusjoukkueen taustatiimiin mukaan yritykselle järjestettävän pesisharjoitusten myötä. Liikunta ja työntekijöiden hyvinvoinnin tukeminen on keskeisessä asemassa yrityksen päivittäisessä tekemisessä.

 Varten miltei 200 työntekijää liikkuvat monipuolisesti: käytössä on liikuntastelit, mahdollisuus työsuhdepyöräilyyn ja myös Tyky-päivä järjestetään vuosittain.

- Kannustamme henkilöstöämme liikkumaan eri tavoin. Me haluamme muistuttaa työntekijöitämme, että töissä saa ja pitää olla mukavaa. Yhdessä tekeminen on meille tärkeää, ja henkilöstön sisäinen WhatsApp-ryhmä, #Vartetreenaa, täyttyy tsemppiviesteistä. Yhteisiä treenejä järjestetään eri lajien parissa, kuten beach volleyn, padelin ja pesiksen saralla, kertoo Varten markkinointi- ja viestintäpäällikkö Katja Raninen.Pesisinnostus liikkeelle Lahden vartelaisilta

Vartelaisten pesispelejä on pelattu jo useamman vuoden ajan.

- Lahdessa työskentelevät Vartelaiset olivat pelailleet keskenään jo pidempään, ja haastoivat pääkaupunkiseudun porukan kesäpäivien yhteydessä peleihin. 2020 voiton pelistä veivät lahtelaiset. Seuraavana kesänä olimme saaneet treenattua Roihun johdolla ja sekoitimme joukkueet. Myös tulevalle kesälle on treenejä kalenteroitu ja pelit sovittu jälleen henkilöstön kesken, Raninen jatkaa.

Kansallispeli sopii henkilöstön yhteiseksi lajiksi vartelaisten mielestä mainiosti.

- Harjoitella voi yksin tai kaksin, mutta pelit saadaan käyntiin vasta yhdessä. Meille tämä on hauskaa yhdessä tekemistä ja hyvää urheilua raittiissa ilmassa. Lisäksi pesis sopii hyvin myös korona-aikaan, kun ollaan ulkona ja kentällä on tilaa pitää myös välimatkat kunnossa, lopettaa Raninen.


Varte on yksi Suomen merkittävimmistä perheomistuksessa olevista talonrakennusalan yrityksistä. Olemme kokenut talonrakentaja ja asuntotuottaja. Emoyhtiö Varte Oy:n päätoiminta-alueena ovat pääkaupunkiseutu sekä Kaakkois-Suomi. Tytäryhtiö Varte Lahti Oy:n toiminta-alue käsittää Lahden talousalueen ja Keski-Uudenmaan kunnat. Varte Lappeenranta Oy:n toiminta alueena on Kaakkois-Suomi.

Vahvuutemme on monipuolinen osaaminen. Olemme rakentaneet jo yli 25 vuoden ajan monenlaisia hankkeita: asuinkerrostaloja, toimitiloja, korjausrakentamis- ja teollisuuskohteita sekä erityisosaamista vaativia julkisia rakennuksia, kuten kouluja ja päiväkoteja. Visiomme on olla Suomen kiinnostavin rakennusalan yritys.


Tule mukaan toimintaan!

Roihussa on aina tilaa uusille harrastajille, joukkueiden taustahenkilöille, valmentajille ja tuomareille sekä ottelutapahtumien talkoolaisille. Tule mukaan toimintaan! 


Yhteystiedot

Roihuvuorentie 8 G (kellarikerros), 00820 Helsinki
Toimisto avoinna vain sovitusti

Seurasihteeri
Sirpa Karvonen
050-467 0061
seurasihteeri(at)roihu.fi

Kentät

Roihuvuoren kenttä
Osoite: Satumaanpolku 4, 00820 Helsinki

Myllypuron Liikuntapuisto
Myllytontunpolku 1, 00920 Helsinki

Meilahden liikuntapuisto
Meilahdentie 2a, 00520 Helsinki


Roihu ry 2021-. © Oikeudet muutoksiin pidetään.