Roihuttarien ja Terveystalon yhteistyö jatkuu - monipuoliset palvelut superpesispelaajien tukena 

Roihuttarien ja Terveystalon yhteistyö jatkuu - monipuoliset palvelut superpesispelaajien tukena 

Roihuttarien ja Terveystalon yhteistyö jatkuu myös seuraavien kahden vuoden ajan. Naisten Superpesisjoukkueen sairaalahoitoa vaativat vammat hoidetaan jatkossakin Terveystalossa. 

 - Pelaajamme ovat päässeet aina nopeasti vastaanotolle ja parhaaseen hoitoon, kun vammoja on sattunut. Yhteistyön jatko on meille tärkeä ja hieno asia. Palvelut ovat saatavilla tutusta paikasta pelaajille ja seuran muille harrastajille myös jatkossa, kertoo Roihun puheenjohtaja Minna Koivisto.

Olemme iloisia Terveystalon puolelta, että kumppanuutemme seuran kanssa jatkuu. Yhteistyö on toiminut hyvin ja haluamme jatkossakin edistää jäsenten urheiluterveyttä, niin ennaltaehkäisevästi kuin tapaturmien osalta, joissa nopea hoitoon pääsy on erityisen tärkeää, kertoo Terveystalo Sportin operatiivinen päällikkö Mika Kivinen.

Liikkujan tutkimuspaketti urheilijoiden tukena

 Roihuttarien pelaaja Ellen Kentala kävi Terveystalolla ottamassa Liikkujan tutkimuspaketin laboratoriotutkimukset. Liikkujan tutkimuspaketti on kattava kokonaisuus, jolla kartoitetaan yleistä terveydentilaa ja aktiiviselle urheilijalle tärkeitä laboratorioarvoja. 

 Liikkujan tutkimuspaketti antaa tarpeellista tietoa siitä, onko kovassa kulutuksessa tarvetta lisätä esimerkiksi vitamiinien syöntiä, vai saako monipuolisella ruokavalion kautta kaikki tarvittavat ravintoaineet. Tutkimustulokset antavat osviittaa myös palautumisesta ja vastustuskyvyn tilasta. 

 Terveystalon toimipisteet palvelevat monipuolisesti ympäri Suomea ja huippuammattilaiset ovat urheilijoiden tukena. Tutustu palveluihin ja toimipisteisiin www.terveystalo.fi

 

 

 

 

 


Tule mukaan toimintaan!

Roihussa on aina tilaa uusille harrastajille, joukkueiden taustahenkilöille, valmentajille ja tuomareille sekä ottelutapahtumien talkoolaisille. Tule mukaan toimintaan! 


Yhteystiedot

Roihuvuorentie 8 G (kellarikerros), 00820 Helsinki
Toimisto avoinna vain sovitusti

Seurasihteeri
Sirpa Karvonen
050-467 0061
seurasihteeri(at)roihu.fi

Kentät

Roihuvuoren kenttä
Osoite: Satumaanpolku 4, 00820 Helsinki

Myllypuron Liikuntapuisto
Myllytontunpolku 1, 00920 Helsinki

Meilahden liikuntapuisto
Meilahdentie 2a, 00520 Helsinki


Roihu ry 2021-. © Oikeudet muutoksiin pidetään.