Skip to main content
Roihu mukana Pride2023 yhteisökumppanina

Roihu mukana Pride2023 yhteisökumppanina

Roihu on mukana vuoden 2023 Pride-tapahtuman yhteisökumppanina. 

Tulevana perjantaina klo 18.00 pelattava kotipeli Vaasan Mailattaria on samalla Roihun virallinen Pride-yhteistyötapahtuma. Me Roihussa liputamme Pride-aatteen arvoja, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta täysin sydämin ja pyrimme niihin myös omassa toiminnassamme niin lasten, nuorten kuin aikustenkin liikuttajana, Roihu-yhteisön luojana ja myös kilpaurheilun mahdollistajana.

Pride on Suomen suurin ihmisoikeustapahtuma. Tänä vuonna tapahtuman suojelijana toimii Tarja Halonen. Pride viikko 27.6.-2.7. on täynnä tapahtumia joka huipentuu 1.7. järjestettävään viralliseen Pride-kulkueeseen.

Tervetuloa perjantaina katsomaan kun Roihuttaret taistelevat kauden avauspisteistä Vaasan Mailattaria vastaan. Samalla tuet tasa-arvoista ja yhdenvertaista urheilua ja Pride-aatetta. 

Helsinki Pride -yhteisö on ihmisoikeus- ja kansalaisjärjestö joka tekee monipuolista sosiaali ja nuorisotyötä, tarjoaa koulutus- ja konsultointipalveluita sekä järjestää ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma Helsinki Pride -viikon edistääkseen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ja hyvinvointia.