Roihuttarien pelinjohtaja Pasi Niemelän tuomiosta

Roihuttarien pelinjohtaja Pasi Niemelän tuomiosta

Roihuttarien päävalmentaja ja pelinjohtaja Pasi Niemelä on saanut tuomion rattijuopumuksesta. 

Asia on tullut Roihu ry:n johtokunnan tietoon välittömästi, kun rikokseen syyllistyminen on tapahtunut viime vuoden puolella. Syyllistyminen rattijuopumukseen on tapahtunut Niemelän vapaa-ajalla.

- Saimme tiedon Niemelältä itseltään pian tapahtuneen jälkeen ja asia käsiteltiin seuran johtokunnassa välittömästi. Emme missään tapauksessa hyväksy tekoa, ja olemme käyneet asian huolellisesti hänen kanssaan läpi. Niemelä on saanut meiltä kirjallisen huomautuksen asiasta, ja olemme yhdessä sopineet tuolloin jatkotoimenpiteistä ja tilanteeseen ulkopuolisen avun hakemisesta, kertoo seuran puheenjohtaja Minna Koivisto.

Pasi Niemelä jatkaa seuran palveluksessa Roihuttarien päävalmentajana ja pelinjohtajana. Työnsä edustusjoukkueen luotsaajana hän on hoitanut moitteettomasti.

- Emme jätä Niemelää asian kanssa yksin, vaan teemme parhaamme ollaksemme tukena. Korostamme kuitenkin, että tapahtunut ei voi toistua, emmekä hyväksy tapahtunutta millään tasolla, Koivisto sanoo.


Tule mukaan toimintaan!

Roihussa on aina tilaa uusille harrastajille, joukkueiden taustahenkilöille, valmentajille ja tuomareille sekä ottelutapahtumien talkoolaisille. Tule mukaan toimintaan! 


Yhteystiedot

Roihuvuorentie 8 G (kellarikerros), 00820 Helsinki
Toimisto avoinna vain sovitusti

Seurasihteeri
Sirpa Karvonen
050-467 0061
seurasihteeri(at)roihu.fi

Kentät

Roihuvuoren kenttä
Osoite: Satumaanpolku 4, 00820 Helsinki

Myllypuron Liikuntapuisto
Myllytontunpolku 1, 00920 Helsinki

Meilahden liikuntapuisto
Meilahdentie 2a, 00520 Helsinki


Roihu ry 2021-. © Oikeudet muutoksiin pidetään.