Skip to main content
Tule harrasteryhmien ohjaajaksi Roihuun – haemme liikunnanohjaajaa

Tule harrasteryhmien ohjaajaksi Roihuun – haemme liikunnanohjaajaa

Roihu on pesäpalloseura, joka tarjoaa liikkumisen mahdollisuuksia pienistä lapsista aina aikuisiin asti. Seuramme edustusjoukkue pelaa naisten Superpesiksessä. Kasvattaaksemme toimintaamme, haemme kesätöihin liikunnanohjaajaa vastaamaan seuramme harrasteryhmien organisoinnista ja ohjaamisesta. Kesäkaudella seuramme harrasteryhmiä ovat mm. Perhepesis, Lady-Pesis sekä Pesiskoulu.

Liikunnanohjaajan työnkuvaan kuuluu

  • harrasteryhmien ilmoittautumisten vastaanotto
  • ryhmien markkinointi yhdessä seuran muiden toimijoiden kanssa
  • ryhmien ohjaaminen, harjoituskertojen suunnittelu ja työnjako muille ohjaajille
  • Palautteen kerääminen ja raportointi

Työ alkaa toukokuussa ja päättyy elokuussa. Työ on osa-aikainen painottuen arki-iltapäiviin ja -iltoihin ja toisinaan myös viikonloppupäiviin. Kokonaistyöaika on noin 60 tuntia kuukaudessa. Tuntimäärää on mahdollisuus kasvattaa työntekijän niin halutessaan ottelutapahtumien järjestelyillä ja jo aiemmin keväällä tehtävillä koulupesiskäynneillä. Hakijan on oltava täysi-ikäinen. 

Odotamme, että hakijalla on pesäpallon perustaidot hallussa. Huippupelaajaa tai ammattivalmentajaa emme hae, tärkeintä on, että liikunnanohjaaja pystyy organisoimaan ja ohjaamaan mielekkäitä harjoituksia ja toimintaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Arvostamme kokemusta eri ikäisten kanssa työskentelystä.

Me Roihussa toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme! Työsi tueksi saat aktiivisen toimijajoukkomme, vakiintuneet konseptit ryhmien käynnistämiseksi joita saat myös halutessasi uudistaa,  sekä joukon nuoria, motivoituneita kesätyöntekijöitä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 13.3. osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Vastaanotamme mielellämme myös videohakemuksia, mikäli sellaisen haluat tehdä!

 

Lisätietoja tehtävästä:

Seurasihteeri 
Sirpa Karvonen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
050 467 0061