D-tytöt

Home / D-tytöt

D-tytöt 2018

Iloinen joukkomme koostuu pääosin 2004-2005 syntyneistä tytöistä.

Kesällä 2018 pelaamme aluesarjaa ympäri Etelä-Suomea, ja osallistumme alueleirille tai kahdelle – sekä suurleirille Tampereella. Kesällä pelejä tullee kolmattakymmentä ja kesää kohden pelaamme jo hallikaudesta alkaen reilusti harjoituspelejä.

Harjoittelemme talvella Pallomyllyssä, Roihuvuoren kentällä ja kouluissa sekä Merilahden ala-asteella, 3-4 kertaa viikossa. Kevään ja kesän tullen harjoittelemme ja pelaaamme Roihuvuoren kentällä.  Treenaamme fysiikkaa, nopeutta, koordinaatiota – ja tietysti lajitaitoja ja pelaamista. Ja kovan treenin ohella pidämme myös hauskaa!

Joukkoomme mahtuu vielä, ja nyt aloittamalla pääset vielä kesällä pelaamaan! Pesäpallo on loistava harrastus liikunnallisille tytöille ja se on oivallinen laji olit sitten nopea, voimakas, taitava tai älykäs – tai peräti niitä kaikkia!

Pelaajat: Aida, Aysin, Charlotta, Ellen, Emilia, Essi, Isabella, Naomi, Noora, Rosa, Saga, Senni, Siiri, Sointu, Veera ja Venla

Valmentajat:
Jaana Vapaavuori: jaana.vapaavuori(a)kolumbus.fi, 044 3651 612
Ossi Turtiainen: ossi.turtiainen(a)kotiportti.fi, 040 8491 711
Tuomas Pippola: tuomas.pippola(a)outlook.com, 050 5849 489

Joukkueenjohtaja: 
Vellu Salminen: vellu.salminen(a)gmail.com, 050 59382

 

 

 

Pesäpalloa italialaisittain

Pesäpalloa italialaisittain

Pesäpallon ilosanomaa vietiin jälleen maailmalle, kun Roihu järjesti italialaisille vaihto-oppilaille tilaisuuden tutustua pesäpalloon ja Roihuun.

Lue lisää