Joukkue 2018

Home / Joukkue 2018
Vilma Haapala
Vilma Haapala (18) on toista kauttaan Roihussa pelaava hyvinkääläinen. Vilman löytää kentältä vaihtajan roolista tai ulkopelissä linjalta tai polttajana. Vilma on joukkuekavereiden mukaan kaikkien kaveri ja mailataituri, jolla on hyvä heittokäsi. Itse Vilma pitää pesiksen parhaana puolena sen monipuolisuutta.
Tilda Palola
Tilda Palola (17), eli Titu, on joukkueen nuorinta kaartia, mutta sitäpä ei huomaa, kun Tilda kentällä kiitää. Kun tämä superulottuva lukiolainen pelaa ulkona paikkaansa linjalla voisi luulla, että heitä on siellä kolme kappaletta. Sisäpelissä Tilda pelaa yleensä vaihtajana. Tildan erityisosaamisaluetta on nukkuminen ja laiskottelu. Se sujuu mukavasti Netflixin parissa. Tilda on omien ja lähipiirin tietojen...
Teea-Kaisa Vikiö
Teea-Kaisa (30) on Raumalta Roihuun siirtynyt kova- ja tarkkalyöntinen kotiuttaja. Myyntiassistenttina toimiva mailataituri tykkää vapaa-ajallaan lukea, penkkiurheilla ja kokata. Pelikentän ulkopuolisia vahvuuksia kysyttäessä Teea vastaa: ”Mikäpä ei olisi?” 🙂 Teea on luonteeltaan järjettömän siisti ja kotona onkin kaikki aina tip top.
Salla Vertanen
Salla Vertanen (19) on joukkuekavereiden mielestä todellakin Urheilija isolla U:lla. Hän hoitaa tonttinsa yleensä etukentällä ja vaihtajana kylmähermoisen tunnollisesti ja vaatii erityisesti itseltään paljon. Kentällä Salla on rauhallinen ja varma suorittaja, mutta reeneissä hän on myös yllättänyt tulisemmalla puolella mm. siskosten välisten kamppailujen lomassa. Vapaa-ajallaan Salla lukee pääsykokeisiin ja paljastaa, että on aika nirso ruuan suhteen.
Riina Kallio, ”Ärrä”
Riina Kallio (20) on joukkueen kovakätinen sieppari ja tunnettu hymystään, joka ei sammu tiukimmissakaan tilanteissa. Riina tekee asiat asenteella ja täysillä loppuun asti ja on kaikkien kaveri. Itse Riina kertoo viihtyvänsä kentällä edessä ja takana, etenijänä tai kotiuttajana. Helppo tyyppi siis! Riinan spesialiteettia ovat vaaralliset lyönnit ja hirmuiset heitot. Vapaa-ajallaan opiskelija on löytänyt boulderoinnin ja kaapista...
Niina Vertanen
Niina Vertanen (20), se Vertasten pesäpallosisaruksista vanhempi löytyy kentältä usein lukkarina tai vaihtajana. Niinan vahvuuksia ovat myös kaaripeli ja äänenkäyttö.  Joukkuekaverit luottavat, että Niinan mukana joukkueen pallot kulkevat taatusti treeneihin, toisaalta omat juomapullot ovat olleet varsin katoavaa laatua. Niina on treenaajana armoton ja kilpailuhenkinen. Vapaa-ajan täyttää Niinalla pääsykokeisiin lukeminen.
Maria Ritola, ”Mara”
Maria Ritola (21) pelaa vaihtajana tai kotiuttajana ja ulkona polttolinjalla. Hyvin hoidetut omatoimiharjoitteet näkyvät voimakkaina ja vaarallisina lyönteinä sekä kovana heittokätenä. Auttavainen Mara huolehtii myös joukkuekavereiden treeneihin pääsystä tarjoamalla autokyydin sitä tarvitseville. Omaksi vahvuudekseen Mara laskee peliälyn ja asenteen, joka takaa, ettei leuka painu rintaan kovassakaan pelin tiimellyksessä. Vapaa-ajallaan Mara ehtii myös salibandykentälle ja supervoimana...
Liinu Turpela
Liinu Turpela (16) on joukkueen juniori, joka talven yli opiskelee Vuokatin pesislukiossa. Nopeajalkainen, Espoosta tälle kaudelle Roihun logoon vaihtanut Liinu pelaa etukentällä ja mailanvarressa on etenijän tai vaihtajan roolissa. Pelikentällä Liinun vahvuuksia ovat nopeus ja kova kilpailuhenkisyys. Kentän ulkopuolella erityislahjoja Liinulta löytyy muun muassa ruuan unohtamisessa mikroon moneksikin päiväksi. Liinun herkkua on kurkku ketsupilla.
Kirsti Salo, ”Kipa”
Kirsti Salo (30) on joukkueen nestori, äitihahmo ja joukkuehengen puolesta puhuja: yhdessä joukkueena tehdään hommia kentällä ja kentän ulkopuolella sekä menestytään. Arkityössään planning coordinatorina toimiva Kipa löytyy kentältä kopparina ja etenijänä. Itse hän kehuu vieläkin suhteellisen nopeita jalkojaan ja iän tuomaa ”viisauttaan”. Vapaa-ajallaan Kipa tanssii ja matkustelee aina kun se on mahdollista.
Elina Wallenius, ”Ellu” C
Elina Wallenius (28), siviiliammatiltaan luokanopettaja, on joukkueen kapteeni ja tsempparipelaaja. Kilpailuhenkisenä pelaajana Ellu kannustaa joukkuetta viimeiseen pillinvihellykseen saakka. Sisäpelissä Ellu pelaa vaihtajana tai etenijänä ja ulkona polttolinjassa yleensä vahtina. Ellun kasvattajaseura on SMJ ja hän on ehtinyt pelata myös SMJ:ssa, Petojusseissa, IK:ssa ja Vuokatin Vedossa. Ellu ei lepää laakereillaan vapaa-ajallakaan, vaan kokeilee uusia uhreilulajeja aina kun ehtii....
Catharina Höglund, ”Catsu”
Catharina Höglund (20) napsii palloja kiinni kopparina ja sisäpelissä on yksi joukkueen nopeimmista etenijöistä. Pelikentällä Catsun tunnistaakin reikäisistä pelihousuista, kun hän syöksyilee pesien välejä kädet edellä. Vapaa-aikaa Catsu tykkää viettää kavereiden kanssa ja erityisosaamisekseen hän ja monet joukkuetovereistakin todistavat hulvattomat tanssimuuvit ja aivan hullut jutut. Haaveissa Catsulla siintää oma kilpikonna.
Camilla Höglund, ”Cami”
Camilla Höglund (18) löytyy pelikentältä usein kotiuttajan tai polttajan roolista. Kentällä vahvuudekseen Cami mainitsee liikkuvuuden ja kentän ulkopuolella vähemmän liikkuvan erityistaidon eli sarjojen katsomisen. Vastapainoksi Cami tykkää käydä salilla ja ryhmäliikuntatunneilla. Urheilun saralla Cami on myös harrastanut hiihtoa ja yleisurheilua pienestä pitäen viime vuosiin saakka. Monipuolisuudestaan huolimatta kuitenkaan Cami ei osaa vielä täysi-ikäisenäkään viheltää.
Anni Heino
Anni Heino (27) on toista kauttaan Roihussa pelaava kovakätinen koppari ja kotiuttaja. Siviiliammatiltaan naprapaattina työskentelevä Anni ei suostu kertomaan heikkouksiaan, koska hänen vahvuuksiaan on kaikki. Anni haastaakin jutuillaan heikommat suohon. Vapaa-ajallaan Anni on löytänyt sulkapallon ja puujalkavitsit.
Anni Haukkamaa, ”Haukkis”
Anni Haukkamaa (22), jo neljännen sukupolven pesäpalloilija, on pesiskentällä siellä, missä kaivataan näyttävää tuuletusta. Yleensä häet löytää etukentältä ja vaihtajana. Aktiivinen liikunnanohjaajaopiskelija on ehtinyt jo ilmoittautua twerk-kurssillekin ja kentän ulkopuolella maistuu myös uudelleen henkiin herätetty pianonsoiton opiskelu. Anni väittää, että kipu on nautintoa ja some-addiktiudesta on joskus myös hyötyä. Anni on myös ”ehkä isoin koirafani...
Aliisa Torkkel, ”Ali”
Aliisa Torkkel (19) löytyy yleensä Roihuttarien kokoonpanossa lukkarin tontilta säikyttelemässä vastustajia hirmutolpillaan. Joukkuekavereiden mielestä Aliisa on helposti lähestyttävä ja mukava tyyppi ja  lajitaidoiltaan monipuolisempi ja parempi kuin itse ajatteleekaan. Itse Ali mainitsee vahvuuksikseen peliälyn ja periksiantamattomuuden. Alin pahe on rampata jatkuvasti jääkaapilla, vaikkei hän sieltä mitään suuhunsa ottaisikaan.
Aino Vapaavuori
Aino Vapaavuori (18) on nopeajalkainen ja kovakätinen koppari ja etenijä.Tämä toista kauttaan ykköspesiksessa aloitteleva lukiolainen on niittänyt urheilijana mainetta myös salibandyn puolella. Ainon vahvuus on kova tahto ja motivaatio kehittyä lajissa ja jääpä hänellä aikaa soittaa pianoakin vapaa-ajallaan. Kotona Aino hoitaa, uskokaa tai älkää, kukkoa ja kahdeksaa kanaa.